CS pe 14.10. klo 16:30

Movistar Riders - Eternal Fire

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Eternal Fire valtaisa ennakkosuosikki – Movistar Riders umpisurkeassa formissa!

ESL Challenger Rotterdam -turnauksen päivän neljännessä ottelussa päästään todistamaan vedonlyönnin kannalta äärimmäisen mielenkiintoista ottelua. Espanjalaisjoukkue Movistar Riders saa nimittäin vastaansa turkkilaisjoukkue Eternal Firen klo: 16:30 alkavassa ottelussa, joka pelataan paras yhdestä -formaatilla.

Movistar Riders on ennen ottelua yhdeksän ottelun tappioputkessa. Joukkueen meininki AWP-pelaajansa Alvaro “SunPayus” Garcian lähdön jälkeen ei ole ollut millään mittarilla kilpailullista. Movistar Riders on kuin varjo entisestään. Eternal Fire sen sijaan on pelannut melko hyvin. Toki joukkue teki heti RMR-karsintojen jälkeen pelaajavaihdon, kun Major-paikka jäi saavuttamatta. Silti näytöt ovat olleet selvästi parempia, kuin Movistar Ridersilla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Tästä hyvänä esimerkkinä toimii joukkueiden viimeisen keskinäinen ottelu, joka pelattiin vain muutama viikko sitten ESL Pro Leaguessa. Eternal Fire voitti ottelun lukemin 2-0, ja Movistar Riders sai kummassakin kartassa yhteenlaskettuna vain neljätoista kierrosta.

Eternal Firelle tarjotaan erittäin maukasta kerrointa joukkueen 3,5 -kierroksen tasoitukselle. Kun Movistar Riders joutuu poistamaan Dust 2:n, Nuken ja Vertigon, jää Eternal Firelle vielä monta hyvää karttaa, mihin ottelu ohjata. Eternal Fire poistanee Ancientin, Miragen ja Overpassin, jolloin ottelu pelattaisiin Infernossa.

Eternal Fire

@eternalfiregg
👊

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Here is the tournament schedule for #ESLChallenger Rotterdam! 🇳🇱

Three days full of action packed Counter-Strike, we're ready!! 🤩