CS su 25.09. klo 20:30

Movistar Riders - Eternal Fire

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

XANTARES uskomattomassa formissa – herra kantaa Eternal Firea yksin!

ESL Pro Leaguen D-lohkon viimeiset ottelut pelataan sunnuntaina. Samanaikaisesti klo: 20:30 alkavat ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla. Kaikki Pro Leaguen ottelunsa tähän saakka hävinnyt Eternal Fire ei ole voitoilla juhlinut, sillä joukkue on pitkälti yhden miehen varassa. İsmailсan “XANTARES” Dörtkardeş kantaa joukkuettaan uskomattomilla tilastoilla, ja pystyy vastaamaan minkä tahansa huippujoukkueen huutoon. Sunnuntaina XANTARES pääsee leikkimään tilastoilla.

Jatkopaikkaan Eternal Firella ei nimittäin ole mahdollisuuksia. Eternal Fire kohtaa sunnuntaina lohkon heikoimman joukkueen Movistar Ridersin, ja mikäli taistelu jumbopaikasta ja pienestä määrästä rahaa kiinnostaa, on luvassa erittäin tiukka ottelu. Kumpikaan joukkue ei tule ennakkoasetelmien perusteella viemään ottelussa yhtään karttaa nimiinsä selkein lukemin, mikä todellakin tukee sitä, että valokeilaan nostamamme pelaaja XANTARES saa aikaa ja tilaa painella taululle reilusti tappoja.

Pinnaclen asettama tappolinja XANTARES:lle on melko alhainen. Monista 30 -pommeista ja uskomattomista otteluista tunnettu XANTARES pääsee sunnuntaina varmastikin irti, sillä Eternal Firellä ei ole mitään hävittävää. Mikäli herraa oikeasti kiinnostaa oman uransa pelastaminen, laittaa hän seiskavaihteen päälle, ja alkaa etsimään uutta seuraa välittömästi. EF:stä ei ole maailman huipulle.

XANTARES:n tappolinjan ylitys otetaan talteen molempiin karttoihin.