CS la 24.09. klo 13:30

Movistar Riders - Evil Geniuses

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei ole totta! Uskomaton ylikerroin Evil Geniusesille

ESL Pro Leaguen lauantain ensimmäisessä D-lohkon ottelussa lohkon häntäpään joukkueet Evil Geniuses ja Movistar Riders asettuvat vastakkain. Mikäli perjantaina myös Evil Geniuses häviää Movistar Ridersin tapaan, on ottelussa lähes nollapanos, sillä kumpikaan joukkueista tuskin pystyy tietään pudotuspeleihin tällöin selvittämään. Jää kuitenkin nähtäväksi, sillä kirjoitushetkellä perjantaina kaikki ottelut ovat vielä pelaamatta.

Movistar Riders on pelannut umpisurkeasti uuden kokoonpanonsa kanssa. Peli ei selvästikään kulje ilman Alvaro “SunPayus” Garciaa, joka liittyi ENCE:n kokoonpanoon pelaajatauon aikana. Movistar Riders on hävinnyt kaikki Pro Leaguen ottelunsa, ja ottaa kirjoitushetkellä vastaan murskatappiota Cloud9:n toimesta. Ei näytä hyvälle.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Movistar Riders poistaa Dust 2:n, kun EG puolestaan poistaa Vertigon. EG valinnee omaksi kartakseen Infernon, missä Movistar Riders on ollut melko heikko. Inferno on samalla selvästikin EG:n paras kartta.

Fakta on se, että molemmat joukkueet ovat umpisurkeita. Ottelun voittajaa on vaikea arvuutella, vaan on todettava, että EG:lle tarjottava kerroin on todella radikaali ylikerroin, mikä todellakin kelpaa lapulle näin 50-50 -asetelman otteluun.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
What a retake by @EGCSGO 😮

#ESLProLeague