CS ma 02.05. klo 17:00

Movistar Riders - MOUZ

Movistar Riders yliarvostettu – MOUZ parantaa jatkuvasti

IEM Dallasin suljettujen karsintojen päivän kolmannessa ottelussa päästään käsiksi todella mielenkiintoiseen ottelupariin. Viime viikkojen “yllättäjäjoukkue” Movistar Riders kohtaa MOUZ:n klo: 17:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. MOUZ on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki, ja allekirjoittaneen papereissa sitäkin suurempi.

Movistar Riders on yliarvostettu. Joukkue on useassa voitossaan ollut yhden pelaajan varassa eikä joukkue ole voittanut yhtäkään kärkijoukkuetta vahvimmillaan. Movistar Riders on aina hyötynyt vastustajansa heikosta jaksosta, kuten nähtiin esimerkiksi ESL Pro Leaguessa. Liquid on tällä hetkellä umpisurkea eikä tappionsa jälkeen ole onnistunut tekemään yhtikäs mitään. Voitto Gambitista oli yllättävä, mutta sekin voidaan pistää sopimusneuvotteluiden sekä muutaman muun tekijän piikkiin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Espanjalaisjoukkue on onnistunut grindaamaan voittoja tasaisesti, vaikka joukkueen tilastot ovat jatkuvasti uskomattoman heikkoja. Movistar Riders on kärkijoukkueita perässä niin multikilleissä, kuin avaustapoissakin. Joukkueen kranaattien käyttö on todella heikkoa kärkijoukkueisiin verrattuna eikä joukkueen karttavalikoimakaan ole kehuttava.

MOUZ tulee iltapäivän ottelussa poistamaan Overpassin. Movistar Riders puolestaan poistaa Dust 2:n, jolloin MOUZ saa parhaan karttansa Nuken peliin. Espanjalaisjoukkue yrittää varmastikin hyötyä MOUZ:n tilastollisesti heikosta Miragesta, jossa Christopher “dexter” Nongin joukkue on kuitenkin ollut todella kilpailukykyinen. Kolmanneksi kartaksi jää pakollakin hyvä kartta MOUZ:lle, sillä joukkue saa poistettua Movistar Ridersin toisen loistokartan Infernon.

10 euroa pelirahaa