ti 13.12. klo 20:00

Movistar Riders - Sangal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MAXBET! Sangal aivan järisyttävän suuri ennakkosuosikki! – Movistar Riders heikompi kuin koskaan!

ESL Challenger -liigaa pelataan tiistaina neljä ottelua. Liigan pudotuspelit ovat noin puolivälissä, kun parhaat ovat vain kahden voiton päässä finaalista, ja heikoimmat vielä todella monen voiton päässä edes alemman bracketin finaalista. Mukana on silti vielä kaksitoista joukkuetta, joilla kaikilla on mahdollisuudet mestaruuteen.

Päivän kaikki ottelut alkavat klo: 20:00, ja ne kaikki pelataan paras kolmesta -formaatilla. Neljäntenä käsittelyyn otetaan espanjalaisjoukkue Movistar Ridersin ja kansainvälisen Sangalin välinen ottelu. Sangalille on tarjolla todella maukasta kerrointa ottaen huomioon, että joukkue on viime aikaisten otteluiden perusteella palaamassa pikkuhiljaa raiteilleen. Movistar Riders on edelleen yhtä paska, kun joukkue oli Alvaro “SunPayus” Garcian lähdön jälkeen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sangal tulee poistamaan oman vakipoistonsa Nuken, joka on myös Movistar Ridersin heikoin kartta. Movistar Riders puolestaan poistaa Dust 2:n, joka on niin ikään heikko myös Sangalille. Sangal saa itselleen todella vahvan Ancientin tai Vertigon, joissa molemmissa Movistar Riders on ollut umpisurkea. Vertigossa Movistar ei ole voittanut otteluakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana, kun puolestaan Ancientissa joukkue on voittanut vain yhden.

Movistar Ridersin ainoat mahdollisuudet lepäävät Infernossa. Kyseinen kartta on kuitenkin loistava myös Sangalille. Fakta on se, että espanjalaisjoukkueen mahdollisuudet ovat seitinohuet, ja Sangalin kerroin uskomattoman kova.