CS ti 26.04. klo 20:00

Movistar Riders - Sangal

Sangalin superkerroin talteen – Movistar Riders ylihypetetty

Tiistain isokertoimista kalaa haetaan illan klo: 20:00 alkavasta ottelusta, mikä on osa ESL Challenger League -sarjaa. Kyseinen sarja tunnettiin ennen nimellä ESEA Premier League, eli kyseessä on siis suoraan ESL Pro Leaguesta yhden tason alemman tason liiga, mistä parhaat joka kausi nousevat Pro Leagueen haastamaan kärkijoukkueita.

Illan ottelussa kovasti hypetetty espanjalaisjoukkue Movistar Riders saa vastaansa Sangalin. Sangal teki visiitin edellisviikon RMR-karsinnoissa, missä joukkue hävisi kaikki kolme otteluaan. Sangal sai otteluissa vastaansa Gambitin, G2:n ja ASG:n. Joukkue pelasi turnauksessa valmentajansa kanssa, kun tähtipelaajansa Caner “Soulfly” Kesici ei päässyt turnaukseen viisumisyistä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Sangal ei millään mittarilla ole vielä Movistar Ridersin tasolla. Fakta on kuitenkin se, että Movistar Riders on kovasti ylihypetetty joukkue, mikä ei alemman tason otteluissa ole onnistunut pelaamaan samalla tasolla, kuin huippujoukkueita vastaan esimerkiksi ESL Pro Leaguessa.

Tätä voisi melkeinpä kutsua CPH Flames-efektiksi, sillä sama kävi joukkueelle PGL Major Stockholm -turnauksen uskomattoman runin jälkeen. Onlinessa sama taso ei yksinkertaisesti pysynyt. Sangal on tulivoimainen joukkue, eikä joukkueen kahdeksan kerrointa voi tässä tapauksessa ohittaa.

10 euroa pelirahaa