CS ti 15.11. klo 20:00

Movistar Riders - SINNERS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järjetön kerroin tarjolla! Sinners tilastojen valossa ylivoimainen

Tiistaille on valikoitunut kaksi Counter-Strike -kohdetta lapulle, kun suurimmat odotukset koko viikolta ovat tietysti Elisa Masters Espoo -turnauksesta. Huhujen mukaan koko hallin täyttävä turnaus alkaa siis keskiviikkona, ja sen areenavaihe kestää perjantaista sunnuntaihin.

Tiistaina lämmitelläänkin siis ESL Challenger-liigan parissa, jossa illan toisessa ottelussa espanjalaisjoukkue Movistar Riders saa vastaansa tsekkijoukkue Sinnersin. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Movistar Riders on pienoinen altavastaaja otteluun, sillä Sinnersin vire on ollut todella hyvä viime aikoina.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Joukkueet jakavat saman vakipoiston Dust 2:n, joka tarkoittaa hyvin todennäköisesti sitä, että Dust 2 tullaan ns. “floattamaan” vasta toiselle poistokierrokselle. Movistar Riders poistaakin varmastikin Miragen, kun Sinners puolestaan poistaa todennäköisesti Ancientin.

Sinners saa omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, missä joukkue on viimeisen kolmen kuukauden aikana voittanut 71% pelaamistaan otteluista. Espanjalaisjoukkue ei ole onnistunut voittamaan yhtäkään viidestä pelaamastaan ottelusta. Movistar Riders valinnee omaksi kartakseen Overpassin, sillä se on oikeastaan ainoa kartta, missä joukkueella on ennakkoasetelmien perusteella mahdollisuuksia. Sinnersin pitäisi viedä ottelu viimeistään viimeisessä kartassa, sillä Overpassin jälkeen Movistar Ridersin korkein voittoprosentti yksittäisessä kartassa on 25%.