CS su 03.07. klo 15:30

Movistar Riders - Sprout

Sprout selvästi vahvempi BO3-ottelussa

Espanjalaisjoukkue Movistar Riders kohtaa ESL Challenger Valencia -turnauksen välieräottelussa sunnuntaina Sproutin. Ottelu alkaa klo: 15:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Movistar Riders on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki. Karttavalikoima kuitenkin tarjoaa Sproutille loistavat mahdollisuudet edetä finaaliin, varsinkin, kun Movistar Riders ei ole muutamaa BO1 -ottelua lukuun ottamatta näyttänyt edes mitenkään kovin kilpailukykyiseltä.

Espanjalaisjoukkue voitti molemmat BO1 -ottelunsa, joka toi joukkueelle suoran tien välieriin. Movistar Riders voitti kaksi heikkoa brassijoukkuetta dominoivalla scorelinellä, mikä on tietysti laskenut joukkueen kertoimia hurjasti. Tämähän kelpaa meille mainiosti, kun viimeisen kolmen kuukauden formin perusteella Sprout on selvästi kilpailullisempi joukkue juurikin BO3 -kamppailuissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Movistar Ridersilla on kaksi äärimmäisen heikkoa karttaa, mistä Sprout hyötyy ottelun karttavalinnoissa. Sprout tulee poistamaan vakipoistonsa Miragen, kun Movistar Riders puolestaan poistaa vakipoistonsa Dust 2:n. Sprout saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon, missä Movistar Riders on voittanut vain 30% pelaamistaan otteluista. Sproutilla on edelleen kyseisessä kartassa yli 90% voittoprosentti.

Movistar Riders nappaa omaksi kartakseen varmastikin Nuken, missä joukkue murskasi kaksi brassijoukkuetta turnauksen lohkovaiheessa. Sprout on huomattavasti kilpailullisempi kyseisessä kartassa, ja hyvällä antistratilla joukkue saa vahvan pelisuunnitelman Nukeen. Kolmanneksi kartaksi jäänee Sproutin päättämänä Vertigo tai Ancient, joissa molemmissa Sproutin pitäisi pystyä kairaamaan voitto ottelusta.

10 euroa pelirahaa