CS ke 22.06. klo 20:00

Movistar Riders - Sprout

Sproutille loistokerrointa asetelmat huomioiden

Movistar Riders ja Sprout kohtaavat keskiviikkona klo: 20:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Ottelu on osa ESL Challenger Leaguen 41:tä kautta, missä joukkueet ovat selvittäneet tiensä pudotuspeleihin. Liigan voittajalle on luvassa paikka seuraavaan ESL Pro League Conference -turnaukseen, mistä puolestaan voi nousta korkeimmalle sarjatasolle ESL Pro Leagueen.

Otteluun lähdettäessä on otettava huomioon yksi erittäin tärkeä lähtökohta. Movistar Riders pelaa klo: 16:00 alkaen ottelussa Astralista vastaan Roobet Cupissa. Kyseisessä turnauskessa on 250 000 dollarin palkintopotti, joten lienee melko selvää, että Movistar Riders laittanee kaiken aikansa kyseiseen otteluun valmistautumiseen. Sproutilla aamupäivä on tyhjä, joten joukkueella on rutkasti aikaa valmistautua ja jopa katsella Movistar Ridersin otteita Astralista vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kun kerroinasetelma on tasan, on hypättävä Sproutin kelkkaan. Vaikka joukkue onkin hävinnyt muutaman ottelun putkeen, on joukkueen karttavalikoima sekä viime aikaiset otteet hieman parempia, kuin espanjalaisjoukkueella. Sprout on onnistunut voittamaan todella kovatasoisia joukkueita, ja pelannut todella paljon viime aikoina.

Sprout saa otteluun parhaan karttansa Infernon tai vaihtoehtoisesti Vertigon, missä espanjalaisjoukkueen voittoprosentit ovat vieläkin pienemmät. Movistar Riders ei saa valittua parasta karttaansa Miragea, sillä Sprout voi poistaa sen ollessaan seitsemän kartan joukkue. Tähdet ovat kohdillaan Sproutille.

10 euroa pelirahaa