to 11.07. klo 19:00

MP - KäPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jumbofinaalissa on ideaa – joko Savossa herättiin?

Ykkösliigan viidestoista kierros potkaistaan käyntiin torstaina jumbofinaalilla. MP ja Käpylän Pallo ovat molemmat onnistuneet voittamaan sarjapeleissä vain kerran. Tämän vuoksi molemmat joukkueet ovat välittömässä putoamisvaarassa. Mikkeliläisillä kauden avausvoitto tuli vasta viime viikolla. KäPa on voittanut tällä kaudella ainoastaan MP:n. Tästä voitosta on aikaa jo parisen kuukautta.

MP:n alkukausi on ollut vaikea, eikä tilannetta helpota yhtään seurassa tapahtuva kuohunta, jonka vuoksi Joonas Kuismala etsii uutta seuraa. Pelikentällä tapahtui sen sijaan mukavia asioita viikonloppuna – MP haki täydet pisteet PK-35:lta. Tiukan taistelun jälkeen Ajack Deng laukoi mikkeliläisille voiton aivan ottelun viime hetkillä. Jos tämä ei tuo uskoa arasti pelanneelle joukkueelle, niin ei mikään. FC Lahdesta lainattiin nuori hyökkääjä Vilho Huovila.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KäPa ei ole sekään juhlinut sarjassa. Joukkue sinnittelee parhaansa mukaan, mutta etupäässä hasardiherkän puolustuksen vuoksi voitot ovat kortilla. Viikonloppuna taisteltiin maaliton tasapeli TPS:ää vastaan. Tulos mairittelee kovasti, sillä TPS loi ottelussa lukuisia makeita maalipaikkoja, ja olisi pelitapahtumien varjossa ansainnut voiton. Tappio tässä ottelussa tietäisi sarjajumboksi luisumista.

Tähän otteluun otetaan kotivoittoa. MP on ollut varsinkin maalinteossa kammottavan nuhainen, mutta parempaa on näköpiirissä. Tämä on huipputärkeä matsi, ja siihen satsataan varmasti kaikki liikenevä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 150€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 150€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta EM-kisojen kunniaksi! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 25€ panoksella saat 25€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa kuusi 25 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25-150€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto MP 25€ panoksella.
4. Saat 25€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä viidesti ja saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.