pe 04.06. klo 18:30

MP - KPV

Virhealtis MP vaikeuksissa Ykkösessä!

MP on pudonnut tasaisessa Ykkösessä viiden pelatun ottelun jälkeen jumboksi, mitä voi pitää perinteisessä jalkapallokaupungissa pienimuotoisena katastrofina. Myöskään kahdeksantena oleva KPV ei voi liehuttaa lippua täysin rinnoin, vaikka sille mikkeliläisiin verrattuna yksi peli plakkarissa onkin.

Ei MP:n peli mitenkään toivottomalta ole näyttänyt, mutta puolustus joukkueella on ollut armottoman virhealtis. Varsinkin jaksojen alut ovat olleet lähes ylivoimaisia, ja helppoja virheitä on tullut aivan liikaa. Maaleja joukkue on saanut aikaiseksi keskimäärin yhden per peli, kun vastustajien keskiarvo on ollut tuplaten tämän. Yassin Daoussi loukkasi VPS-pelissä jalkansa, ja on poissa tästä ottelusta.

Näytä futistietoutesi ja voita 100 000€!

Nyt on aika avata pääkoppasi futislohko ja loistaa. Osallistu ilmaiseen veikkauskisaan ja voit voittaa 100 000 euroa!

VOITTO KOTIIN

Viime kaudella pettymään joutunut KPV muuttui täksi kevääksi jonkun verran, ja Ykkösen tasolle joukkue on ihan mukavan tasoinen. Kauden avaustappio tuli edellisessä ottelussa Jarolle. Rantaderbyssä kokkolalaiset hallitsivat palloa ja yrittivät kovaa jopa vajaamiehiseksi jäätyään. Tuloksena silti tappio, joka otti varmasti koville.

 

MP saa ottaa tähän otteluun jopa 1500 katsojaa – ylellisyys, josta Kokkolassa saadaan vain uneksia. Kotiedusta huolimatta KPV on ollut joukkueista tähän asti paremman näköinen ja saa tipsin vieraissakin.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %