Ykkönen ti 16.08. klo 18:30

MP - KTP

MP:n alakerta falskaa!

Mikkelin Palloilijoiden kausi Ykkösessä menee koko ajan vaikeammaksi. Joukkue on valahtanut vaatimattomien tulosten seurauksena sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi, ja sarjapaikan säilyttäminen tulee vaatimaan loppukaudesta ryhtiliikkeen. KTP on puolestaan sarjassa kakkosena, ja tämän rästipelin voittamalla se nousisi sarjan kärkeen – tasapisteissä TPS:n kanssa.

MP pelasi sinällään perjantaina Turussa kelpo ottelun, muttei käyttänyt paikkojaan hyväkseen. TPS teki ottelun ainokaisen maalin mikkeliläisten nukahduksen seurauksena. Hyvästä suorituksesta ei siis saatu palkkiota, ja paineet kasautuvat Juha Pasojan suojattien ylle. Viime peleistä on nyt kerättävä hyvät asiat, ja parannettava heikkoja kohtia. Vastus ei helpotu perjantaista yhtään, sillä KTP on hyvässä iskussa – tosin KTP on menestynyt kotona oleellisesti paremmin kuin vieraissa.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NĂ„IN SAAT SUPEREDUN

KTP on Ykköseen hyvällä porukalla liikenteessä, ja joukkueeseen on hankittu uusia vahvistuksia loukkaantuneiden pelaajien tilalle. Vakiokasvoista Aleksi Tarvonen oli heinäkuussa kovassa iskussa, ja valittiinkin koko Ykkösen kuukauden pelaajaksi. Perjantaina kotkalaiset voittivat SJK Akatemian 1-0, vaikka olivatkin seinäjokisten kanssa ajoittain vaikeuksissa. Nousukamppailusta TPS:n ja KTP:n välillä on tulossa syksyksi huikea näytös.

MP on huonossa putkessa, ja itseluottamus on ottanut osumaa. KTP on tähän matsiin iso suosikki, ja tipsiksi tarjoillaan vierasvoittoa reilusti yli kahden kertoimella. MP ei ehkä ole yhtä huono joukkue, mitä tuloksista voisi päätellä, mutta tasoero kotkalaisiin on silti liian suuri. Siis vierasvoittoa lapulle ja edut BetTargetilta taskuun!

10 euroa pelirahaa