Suomen Cup ma 13.06. klo 19:00

MP - KuPS

KuPS jatkaa samoilla laduilla cupissa!

Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle arpa toi kaikkien iloksi Savon derbyn Mikkelin Palloilijoiden ja Kuopion Palloseuran välille. Menneinä vuosikymmeninä nämä derbyt olivat suorastaan legendaarisia, mutta nykyään niitä näkee harvemmin, kun joukkueet pelaavat eri sarjatasoilla. Siksi tätä kohtaamista odotetaan molemmissa leireissä erityisellä innolla. Edellisten cup-kohtaamisten aikaan reilu viisi vuotta sitten MP pelasi Kakkosessa. KuPS on luonnollisesti tällä hetkellä Ykkösessä pelaavia isäntiä vastaan jättisuosikki.

MP on aloittanut Ykkösen suhteellisen odotetusti, ja on sarjan keskikastissa. Alla on hyvä kotitasapeli TPS:ää vastaan. Cupin edellisellä kierroksella kaatui Jaro pilkkujen jälkeen. Mikkelissä joukkueessa tapahtui viime kauden jälkeen suuriakin vaihdoksia miehistössä, mutta muutokset on saatu vietyä läpi hallitusti. Juha Pasoja on sanonut kierrättävänsä hieman miehistöään, sillä ottelutahti on tällä hetkellä sangen tiukka.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

KuPS on harjoituksiin palattuaan treenannut myös luonnonnurmella, jotta Mikkelin Urskin olosuhteet eivät tulisi yllätyksenä joukkueelle. Poissa on muutama pelaaja maajoukkuekomennusten vuoksi. Kilpailullisista otteluista kuopiolaisilla on ollut pari viikkoa taukoa. Cupissa edellisellä kierroksella kaatui EIF selkein lukemin 5-1, mikä antaa osviittaa Ykkösen tasoerosta tämän hetken kovakuntoisimpaan suomalaiseen joukkueeseen.

Simo Valakari ei järkevänä valmentajana tuo joukkuettaan odotettuun derbyyn takki auki. Odotettavissa on tunteikas ja varmasti tulinen kamppailu, sillä näytön halu on MP:ssä varmasti kova. Tämä ehkä antaa hieman avoimiakin ovia pelillisesti. Tässä ottelussa lähdetään yrittämään runsasmaalisuutta, ja uhmakkaasti vähintään neljää maalia. Mr Greenin kerroin kattaa riskin kyllä kepeästi.

10 euroa pelirahaa