Ykkönen pe 15.07. klo 18:30

MP - PEPO

Puolustus on molempien heikkous!

Perjantaina Ykkösen matsi MP – PEPO voi lähtökohtaisesti olla ainakin viihdyttävä ottelu, sillä molempien joukkueiden peleissä on sattunut ja tapahtunut yllin kyllin. Molempien helmasyntinä on ollut vuotava puolustus: pelisysteemiä ei olla omassa päädyssä saatu sitten toimimaan edes aluksi. Lisäksi molemmilla on huono jakso meneillään: MP:llä on alla kolme suoraa tappiota, ja PEPO on ottanut neljästä voitottomasta pelistä kolme pistettä.

MP on tappioiden myötä valunut sarjataulukossa yhdeksänneksi. Valmennus varmasti tiedostaa täysin, ettei vastustajille saa antaa nähdyn kaltaisia vapaataipaleita maalintekotonteille. Virheiden rapsiminen vaatii keskittymistä peruspelaamiseen, ja se onkin kuullun perusteella Juha Pasojan agendalla ennen ottelua. Hyökkäys MP:llä on kunnossa, ja isännät pystyvät varmasti luomaan vaaraa illan vieraiden maalille.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

PEPOn ottelu PK-35:ttä vastaan oli varsinainen trilleri. Paikkoja oli molemmissa päissä, ja niiden hyödyntämisessä myös onnistuttiin. PEPO ei luovuttanut missään vaiheessa, ja Roope Huhtala onnistuu tasoittamaan ottelun aivan lisäajan päätteeksi. Tämä on varmasti henkeä nostattava homma, mutta isäntien lailla PEPOn alakerta vuotaa enemmän kuin olisi kohtuullista. Etenkin keskitykset tuottavat kollektiivisesti ongelmia, ja tähän olisi löydettävä ratkaisu.

Otetaan perusbetsi runsasmaalisuudelle. Tasan kolmella maalilla panos palautuu, mutta siitä ylöspäin lunastus on tosiasia. On hieman vaikea nähdä, että molemmat saisivat puolustuksensa taianomaisesti kerralla kuntoon. Samalla voit ottaa edut irti Sportazalta!

10 euroa pelirahaa