Ruotsin Superliiga la 17.09. klo 19:00

Mullsjö - Falun

Tähtipelaajansa viime metreillä menettänyt Mullsjö tiukassa paikassa – mestarisuosikki Falun syö kotijoukkueen elävältä!

Mullsjö oli monta vuotta kahden suurimman ykköshaastaja mutta viime kausien aikana narratiivi on kääntynyt päälaelleen. Nyhemshall on edelleen ilkeä paikka vierailla, mutta kokoonpanoltaan MAIS on tulevalla sesongilla heikoin miesmuistiin. Johan Kihlblom on päävalmentajana sarjan ehdotonta eliittiä mutta käteen jaetut kortit ovat muihin kärkiseuroihin verrattuna melko heikot.

Viime kauden ykköstähdistä kapteeni Kasper Hedlund sekä Kim Ganevik uupuvat molemmat kokoonpanosta eikä tulijapuolella saman kaliiberin kärkisonneja ollut edes tarjolla. Iso vastuu lepää Sebastian Palmqvistin harteilla sillä kelpo maalinsylkijöistä ainakin Pelle Tarenius vaatii huippuluokan syöttölautasen vierelleen. Maalivahti-tandem Larsson-Lööf on ollut rankasti yliarvostettu jo monta vuotta ja jämäkän Hedlundin uupuessa takalinjoilta, murtunee pilvilinnat todennäköisesti tälläkin saralla.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Falun jahtaa jo neljättä peräkkäistä mestaruuttaan ja “rosa familjen” on itseoikeutetusti kisan ylivoimainen kärkihevonen tälläkin kaudella. Pelaajarunko on pysynyt täydellisesti kasassa jo monta vuotta ja kieltämättä supertähtiä vilisevällä mahtiseuralla on pian isojen muutosten aika edessä.


Alexander Galante-Carlström voidaan kruunata jo ennen kauden alkua maalikuninkaaksi ja takalinjoilla Emil Johansson on sarjan valovoimaisin yksilö. Näiden takana nuorisokaarti Emil Ruudin ja Malte Lundmarkin johdolla alkaa lähestyä primetimea, eikä esimerkiksi Emil Nilsen tai Linus Holmgren ole kumpainenkaan vielä ulosmitannut täyttä potentiaaliaan. Ainoat uhkakuvat kauden alla on pelaajien terveys. Puolet Falunin joukkueesta valitaan pommin varmasti MM-kisakoneeseen ja vuodenvaihteessa joukkue mittelee myös Champions Cupin mestaruudesta.


Mullsjölta ei ihmetekoja tällä kaudella ole odotettavissa, joskin joukkue saattaa laittaa kärkinippujakin ahtaalle kotiluolassaan. Falunia vastaan tasoero on kuitenkin järisyttävä ja ilman totaalista vierasjoukkueen ohivetoa voittajasta ei pitäisi juurikaan olla epäselvyyttä.

Näillä ohjeilla saat vedolle tuplakertoimen:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ ja avaa pelitili
2. Talleta ja saat sen heti tuplana tilillesi (tarjouksen minimi on 10€ ja maksimi 100€)
3. Pelaa talletuksesi ja bonuksesi summa vedolle Falun -3,5 kertoimella 2.30
4. Kun vetosi voittaa lunastat käytännössä tuplakertoimella 4.60! (2 x 2.30)

Kertoimet ottelulleMullsjö AIS - IBF Falun17.09.2022

    10 euroa pelirahaa