Ruotsin Superliiga la 12.03. klo 16:00

Mullsjö - Helsingborg

Vieraiden bussin kumit ei täyttäaikaa kestä. Tutut ennusmerkit ilmoilla kun Mullsjö isännöi Helsingborgia.

Ruotsin Superliigan runkosarja vetää viimeisiään ja runkosarja paketoidaan lauantaina täydellä seitsemän ottelun kierroksella. Mullsjö ja Helsingborg ovat molemmat varmistaneet tiketin kevään tosipeleihin mutta teoreettiset mahdollisuudet kotietuun houkuttelevat varmasti vielä molemmissa leireissä. Mullsjön hyvään pallonhallintaan perustuva pelityyli on ollut Helsingborgille pahinta myrkkyä ja kotijoukkueen lähelle kahta hipuavat voittokertoimet nousevat väkisinkin tapetille.

Mullsjön rikkonainen kausi on näkynyt väistämättä runkosarjasijoituksessa ja pelkästään sarjataulukkoa vilkaisemalla “Farmarit” olisi helppo laskea ulos aivan terävimmästä kärjestä. Johan Kihlblom on kuitenkin vähitellen alkanut saada iskukykyistä rosteria takaisin jalkeilleen ja Sebastian Palmqvistin sekä Kim Ganevikin johdolla kokoonpano on viime vuosien tapaan pelottavan tasokas. Nyhemshall on kevään tullen todellinen hornankattila ja koronarjoitusten hellittäessä Mullsjölle voidaan laske taas melko tuhtiakin kotietua.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Helsingborg ruksittiin asiantuntijoiden toimesta ennen kautta yhdeksi kärkisonneista mutta allekirjoittanutta joukkue ei ole kuluvan runkosarjankaan aikana vielä vakuuttanut. Max Wahlgrenin, Christoffer Anderssonin ja Jonathan Nilssonin nimet komeilevat pistepörssissä korkealla mutta hehkutus on jo hivenen yliampuvaa. Jonathan Edling antaa tolppien välissä illasta toiseen voitonavaimet FCH:lle käteen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön OXDOG Floorball (@oxdog) jakama julkaisu


Helsingborg on puhdas vastaiskujoukkue, eikä Niklas Pålssonin suojatit tässäkään ottelussa lähde hurjastelemaan. Mullsjö on sarjan parhaita nippuja pallolla ja kyllähän historiakin jo kertoo miten hyvin MAIS viihtyy juuri kilpikonnassa makaavaa Helsingbrogia vastaan. Viimeiset yhdeksän keskinäistä ottelua ovat kaikki lipuneet Mullsjölle ja Nyhemshallista Helsingborg on viimeksi napannut pisteitä matkaansa vuonna 2016. Lähes panokseton vierasreissu ei välttämättä sykähtele skånelaisten lahkeessa mutta täyden kotiyleisön edessä Mullsjö ei ainakaan himmaile.


Nostetaan varsinaisenpeliajan puhdas kotivoitto viikonlopun mahtavaan pelikattaukseen mukaan. Markkinoiden kärkikerroin talteen William Hilliltä. Tilin kansainvälisestikkin suosiota nauttineeseen kohdevalikoimaan saat helposti auki TÄSTÄ!

 

 

10 euroa pelirahaa