Ruotsin Superliiga pe 27.10. klo 20:00

Mullsjö - Linköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjan tehokkain viisikko jatkaa tuhoamista – Onko Linköping jälleen vieraissa täysin helisemässä?

Superliigassa on jälleen tahkottu viikko cup-otteluiden parissa ja sarjaotteluita pelataan loppuviikosta tuhdisti. Perjantaina pirteästi aloittanut Mullsjö isännöi täyden fanibussin säestämää Linköpingiä. Nyhemshallissa tunnelma tulee olemaan katossa ja tuskin laitojen sisäpuolellakaan lähdetään himmailemaan.

*Härregud!! Huntilla ilmaisvetoja, ilman kierrätystä, tsekkaa vihje loppuun ja lunasta!

MAIS on ollut alkukauden suurimpia yllättäjiä ja Johan Kihlblomin suojatit ovat raapineet haastavasta ohjelmsta huolimatta jo kolme täyttä pistepottia. Jalkeille saadaan koko sarjan kuumin ykkösviisikko kun sekä Joel Ingesson että Pelle Tarenius miehittävät pistepörssin neljän kärkeä. Maalinsuulla Jonathan Larsson saalisti seurahistorian ensimmäisen nollapelin viime kierroksella, joten aallonharjalta tullaan tällä saralla surffaamaan takaisin maanpinnalle.

Lukas Samuelsson

@SamuelssonLukas
Joel Ingesson 🚨

Ailahteleva Linköping kuuluu sarjan kestomenestyjiin, mutta vierasreissuilla joukkue on iso lottokuponki. Leo Torell Hagström on eliittikassari mutta kauden alku oli Sveitsistä kotiin palanneelta nuorukaiselta jo liiankin hyvä. Viimeksi Växjö latoi “Crusadersin” verkkoon 11 täysosumaa ja aneeminen Kalmarsundkin haavoitti David Gillekin pakistoa cup-mittelössä aiemmin viikolla. Hyökkäysvoimaa löytyy vierailtakin varsin mukavasti: Simon Palmen tarjoilee leivoksia, ja Oskar Seth sekä Kevin Söderling pystyvät ratkomaan vastustajan päädyssä.

Mullsjö on kotiluolassaan todella aktiivinen, eikä Linköpingiäkään enää voida lukea sarjan unisimpiin ryhmiin. Vierasmenestys ei kupongille maistu, mutta totalsien puolelta saadaan pikku jännäriä esiin. Nyhemshallissa kaksikko on viimeksi jäänyt keskinäisissä alle 12 osumaan vuonna 2019 ja melkoista karnevaalia voidaan tästäkin odottaa. Täyslastillinen vierasfaneja pitää huolen ettei LIBK:n selkäranka notkahda ihan helposti, ja toisaalta kotilöylyttäminen on Mullsjölla DNA:ssa. XLBetin tykkitarjous overille kelpaa perjantai-illan pelivalinnaksi!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 11,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.