Ruotsin Superliiga ke 28.09. klo 20:00

Mullsjö - Linköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mullsjön vaikeudet jatkuu – Linköpingin vuoro riisua MAIS aseistaan

Mullsjö oli isosti myrskyn silmässä kauteen lähdettäessä ja avauskierrosten vaikeudet eivät ole tulleet yllätyksenä. Kärkiseuroista Falunia sekä Pixboa vastaan joukkueella ei ollut mitään palaa, mutta heikommasta päästä löytyvä Hagunda kaatui vaivattomasti lukemin 1-6.

Sebastian Palmqvist on takonut seitsemän tehopistettä ja maaliruisku Pelle Tarenius on alkamassa saada jyvän päästä kiinni. Rehellisesti on kuitenkin todettava, että Mullsjö on materiaaliltaan hyökkäyspäähän todella kesy.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Linköping on jälleen yksi potentiaalisimmista yllättäjistä kärkikahinoihin mutta lopullinen kirsikka jäänee tälläkin kaudella kakun päältä uupumaan. Kolmen kierroksen jälkeen Crusaders seilaa edelleen tappioitta.

Viime kaudella ilmiömäisiin suorituksiin äitynyt Simon Palmen keikkuu vähemmä yllättäen joukkueen pörssikärjessä ja Kalmarsundissa jämärooliin jäänyt William Almlöf on osunut alkukaudella maalipuiden väliin jo neljästi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Mullsjö AIS (@mullsjoais) jakama julkaisu

Kumpainenkaan joukkue ei liiemmin sisällä hyökkäyspään tähtiloistoa. Mullsjö on ollut kärkijoukkueita vastaan täysin hampaaton mutta toisaalta omissakaan ei ole kolissut vielä kaksinumeroisia kertaakaan. Mitään reikäpallon riemujuhlaa ei päästä todistamaan, joten ruksitaan alle 11,5 osuman kohde pelitositteelle.