Ruotsin Superliiga su 08.01. klo 18:00

Mullsjö - Pixbo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Uhmapelaajien luottoratsun juoksu ei pysähdy – Pixbon avulla tilille katetta jo toistamiseen tällä viikolla!

Mullsjö on ollut odotuksiin nähden pienimuotoinen yllätys. Runkosarjan seitsemässija on pääkäskijä Johan Kihlblomilta jälleen kerran komea taidonnäyte, sillä materiaali ei kestä vertailua sarjan kärjen kanssa.

Viimeisestä kahdeksasta ottelusta MAIS on napannut kuusi voittoa, joskin otteluohjelmakin on ollut varsin suotuisa. Sebastian Palmqvist operoi tykkikautta ja on yhdessä Pelle Tareniuksen kanssa suurimmat syyt “Farmareiden” menestyksen takana. Muuten materiaali on hävyttömän hajuton ja mauton.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Mullsjö AIS (@mullsjoais) jakama julkaisu


Pixbo kairasi aiemmin viikolla Uhmapelaajien tipsin mukaisesti komean 8-10 vierasvoiton Dalenista, mutta parantamisenvaraa jäi jälleen kerran rutkasti. “Ketut” latoi jo ensimmäiseen kymppiin taululle 0-6 lukemat mutta ehjää kuusikymppistä ei vieläkään päästy todistamaan.

Jo viimeksi tapetille nostetut Martin Östholm sekä Oskar Weissbach ovat aivan sarjan eliittiä ja Dalenin verkkoon hatulisen nakutellut Felix Lanverkin on hieman kuivemman kauden jälkeen löytämässä jälleen jyvälle. Tolppien välissä Jon Hedlund vähemmän yllättäen kaataa vaakakuppia roimasti göteborgilaisten suuntaan.


Mullsjö on ollut pirteä ja etenkin kotikaukalossaan se pystyy laittamaan kenet vain tiukoille. Pixbo on perustasoltaan kuitenkin pari napsua edellä ja pitkälti tasaisemman ja laadukkaamman kärjen voimin kairaa täydet pisteet tästäkin kotiin. Galaksinon komea kärkikerroin kelpaa nätisti esimerkiksi viikkotuplauksen finaali-kohteeksi!

Näin teet tällä vedolla 50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Pixbo:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pixbo voittaa” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.