Ruotsin Superliiga su 22.01. klo 18:00

Mullsjö - Thorengruppen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUI! Pohjoisen pojilla tulee etelässä äitiä ikävä – MAIS parantelee asemiaan hurmoksellisen kotiyleisönsä edessä!

Thorengruppen on viime kierroksilla kiusannut isompiaan mutta paluu arkeen tapahtuu nopeasti ,kun sarjan kolmanneksi huonoiten vieraissa esiintyvä nippu matkaa hurmokselliseen Nyhemshalliin. Kotijoukkue Mullsjö ottaa pohjoisen vieraat avosylin vastaan ja makselee syyskierroksen kalavelat tuplana takaisin!

Mullsjölla on meneillään tuloksellisesti aavistuksen vaikeampi jakso ja kovan otteluohjelman kesellä viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton. Alkukauden tapaan paniikkinappulaa ei kuitenkaan kaiveta naftaliinista, sillä pelillisesti Johan Kihlblomilla on edelleen homma komeasti hanskassa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Thorengruppen on kaivanut kahdessa viime ottelussa pisteen sekä Kalmarsundilta, että Växjolta. Äärimmilleen venymisestä on kuitenkin ollut tarjolla ainoastaan kevyitä taputuksia selkään ja sisupuukkojen rivi pukuhuoneen seinällä alkaa olla ennätysmitoissaan. Pelihuumori on ollut koetuksella ja viimeisen kymmenen ottelun otannalla TTG on juhlinut voittoa ainoastaan kertaalleen.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Mullsjö AIS (@mullsjoais) jakama julkaisu


Thorengruppen oli kaksikon kauden aiemmassa kohtaamisessa parempi 5-4 lukemin mutta ihan hirveästi painoarvoa tuolle ei kannata enää laskea. Mullsjö on tällä hetkellä täysin eri tason joukkue, kuin mitä lokakuussa ja täyteen ahdatussa Nyhemshallissa vastustajat harvemmin pääsevät tuulettamaan. Kotijoukkueen tolppien välissä Jonathan Larsson on hirmu iskussa ja MAIS parantelee Thorenin kustannuksella asemiaan playoffs-viivan tuntumassa. 22Betin aikainen kohdetarjonta ei petä muun markkinan vielä vedellessä sikeitä.