Ruotsin Superliiga la 15.10. klo 16:30

Mullsjö - Växjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HOX! Bookkerit täysin yössä voimasuhteista – Superliigan sarjakärki jatkaa voittokulkuaan.

Mullsjön sukellus kohti pohjaa näyttää etenevän hitaasti mutta varmasti. Kotivoitto Linköpingia vastaan herätteli toiveita mutta pilvilinnat sortui heti seuraavassa ottelussa kun Thorengruppen vei täyden pistepotin lukemin 5-4. Pääluotsi Johan Kihlblom on tekemättömän paikan edessä ja epätoivo on jo hiipinyt “Farmareiden” heinäpaalien sisään.

Sebastian Palmqvist on sarjan parhaimmistoa keskikaistalla mutta rehellisyyden nimissä ei ykkössentteri-tasoa missään muussa organisaatiossa. Pelle Tarenius osuu tarvittaessa hyvällä prosentilla maalipuiden väliin mutta vaatii syöttölautasen rinnalleen. Kaksikon takana kokoon saadaan joukko tasaisia mutta laadultaan keskinkertsia pelimiehiä.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Växjö keikkuu sarjan piikkipaikalla eikä joukkue ole taipunut viidessä ottelussa tappioon vielä kertaakaan. Viimeksi Linköping ahdisti Vipersin aina jatkoajalle asti mutta pelilliesti ottelu oli Växjön totaalista hallintaa. Täksi illaksi vastus kevenee huomattavasti, eikä voittokulku vielä Nyhemshalliin pysähdy.

Jesper Sankell palaa vanhoille kotikulmilleen ilmiliekissä ja pääsee heti rokottamaan vanhaa seuraansa. Växjö on materiaaliltaan todella laadukas ja kapteeni Ludwig Perssoninkin tervehdyttyä jalkeille saadaan jälleen täysi kokoonpano. Voittokulun takana pelillinen tekeminenkin kaukalossa on ollut silmiä hivelevää ja parhaimmillaan Vipers rummuttaa vastustajan kenttäpäädyssä useita minuutteja yhtäjaksoisesti.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Växjö Vipers (@vipersvaxjo) jakama julkaisu


Mullsjö yllätti Linköpingin housut kintuissa, mutta Växjö ei samaan miinaan tule astumaan. Tasoero on kaksikon välillä todella suuri eikä kotijoukkueella ole mitään millä vastata vieraiden tykitykseen. MAIS vieraissa sytyttää aina, joten riskit totaaliseen ohipeliinkin ovat normaalia pienemmät. Osa bookkereista on spreadien kanssa hyvin kartalla, mutta 22Bet hemmottelee betsikansaa pykälää matalemmalla linjalla!