Ruotsin Superliiga pe 21.01. klo 20:00

Mullsjö - Växjö

Växjön voittokulku ei tyhjässä Nyhemshallissa pääty!

Mullsjö sai jo kertaalleen armonaikaa, kun ottelu Växjöa vastaan lykättiin tuonnemmaksi. Nyt tuomionpäivä kuitenkin on koittanut. Hurjassa vireessä oleva vierasjoukkue oli parempi kauden ensimmäisessäkin kohtaamisessa ja vankka usko Vipersiin on säilynyt.

Viime kaudella vuoden valmentajaksi valittu Johan Kihlblom on osoittanut taitonsa jälleen kerran. Toki MAIS on laatujoukkue, mutta aivan näin hyvään vetoon harva uskoi. Viime kierroksilla kone on alkanut vihdoin ja täysin luonnollsiesti yskähdellä. Derby-ottelussa Jönköping kaatui ainoastaan maalin erolla ja viimeksi Storvreta oli parempi lukemin 5-1.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Mullsjö on kärsinyt isoista poissaoloista kauden aikana ja illan otteluunkin Kim Ganevikin ja Andreas Lindholmin pelikunnot on iso arvoitus. Sebastian Palmqvist pelaa uransa parasta kauttaan ja Pelle Tarenius on kihauttanut reikäpallon vastustajan maaliverkkoon jo 20 kertaa.

Växjö on pienen notkahduksen jälkeen löytänyt juonen päästä kiinni. Joukkue porskuttaa kuuden ottelun voittoputkessa ja parasta ennen-päiväys häämöttää vasta kaukana tulevaisuudessa. Puolustussuuntaan joukkue on ollut sarjan toiseksi paras ja hyökkäyspäähän Vipers on aina ollut sarjan parhaimistoa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Mullsjö AIS (@mullsjoais) jakama julkaisu


Maailmanmestarit Markus Jonsson, Jesper Sankell sekä Niklas Ramirez muodostavat tukevan tukipilarin. Uutuushankinta Adam Nilsson on osunut kuudessa ottelussa tolppien väliin jo kymmenesti ja nuori Samuel Folksesson-Algman on tulevaisuuden huippulupauksia.

Mullsjö nauttii suurta kotietua mutta koronarajoitusten vuoksi kuudes kenttäpelaaja ei tänään lähellekkään samanlaista tukea tule tarjoilemaan. Växjö on sarjasijoitustaan reippaasti parempi joukkue ja Nyhemshallissakin allekirjoittaneen papereissa jopa suosikki. Kotijoukkue on tunnettu venymiskyvystään, joten pienellä tasapelivarmistuksella vierasvoitto ansaitsee tyylipuhtaan maxbetin.

10 euroa pelirahaa