la 21.01. klo 10:00

Murray - Bautista-Agut

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Andy Murray uhmaa fysiikan lakeja! Voiko skotlantilaislegendalla mitenkään olla kaasua tankissa?

Sensaatiomaista turnausta pelaava Andy Murray on jälleen kovan paikan edessä! Toisen kierroksen ottelu oli pisin koko skotlantilaiskonkarin uralla ja se venyi lähemmäs kuusituntiseksi. Avauskamppailu oli niin ikään karmea maraton – jälleen kerran on taistelusielu herännyt uskomattomiin suorituksiin kovissa peleissä. Riittääkö se kuitenkaan Roberto Bautista-Agutia vastaan?

Kolmannen kierroksen otteluunsa Murray lähtee olosuhteiden pakosta todella väsyneenä ja rääkättynä. Vastaan tulee vieläpä kokenut Bautista-Agut, joka on hävinnyt skotlantilaiselle edellisen kerran tämän huippuvuosina. Edellisellä kierroksella myös 34-vuotias espanjalainen pelasi pitkän kamppailun, mutta matsi oli silti ajallisesti lähes puolet lyhyempi kuin Murrayn taistelu Thanasi Kokkinakisia vastaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Murray on uskomaton pelaaja, jota vihataan ja rakastetaan. Kaikki muistavat skotlantilaisen huippuvuodet, kun mies oli aina kolmonen – Roger Federerin ja Rafael Nadalin ykköshaastaja. Sitten tuli paha loukkaantuminen, joka oli päättää koko uran. Tällä hetkellä 35-vuotias rakentaa sellaista kliimaksia uralleen, jollaisesta todella moni voi ainoastaan haaveilla. Jo tähän saakka Murray on ollut tässä turnauksessa taistelun multihuipentuma – kentälläoloaikaa on kertynyt vain kahdessa ottelussa lähemmäs 11 tuntia.

#AusOpen

@AustralianOpen
"That's who I am." 🥰

You are a superstar, @andy_murray

#AusOpen#AO2023

Bautista-Agut on viettänyt kentällä yhteensä noin 6,5 tuntia brittilegendaa vähemmän ja saanut vetää paremmalla rytmillä. Murrayn vääntö Kokkinakisia vastaan päättyi aamuneljän jälkeen paikallista aikaa – onhan tästä nyt Bautista-Agutille naurettava etu seuraavassa väännössä.

Voiko hämmentävän kovassa kunnossa olevalla Murraylla vielä kaasua tankissa? Kaikkien fysiikan lakien mukaan Bautista-Agutin pitäisi pyyhkiä skotlantilaisella lattiaa täysin mennen tullen. Betsivalinnaksi otetaan espanjalaisen voitto suoraan kolmessa erässä (Erätasoitus – Bautista-Agut -2,5).

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Sets Spread – Bautista-Agut -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Sets Spread – Bautista-Agut -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 59€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.