ATP ma 27.06. klo 19:00

Murray - Duckworth

Andy Murray iskee Wimbledoniin kovassa nosteessa! Kuinka pitkälle yleisön suosikki lopulta yltää?

Takaisin Wimbledonin kärkikahinoihin hamuava Andy Murray on yksi kiinnostavimmista nimistä tässä turnauksessa. Mies pelaa erinomaista kautta ja otteluita nurmella on jo alla reilusti. Stuttgartissa 35-vuotias skotlantilainen pääsi aina finaaliin saakka, jossa tie kuitenkin nousi pystyyn. Saksan turnaus herätti todella lupauksia, eikä ainakaan avauskierroksen australialaisvastustajalla pitäisi olla mitään jakoja ensimmäisellä kierroksella.

James Duckworth pääsi karsintojen kautta Eastbourneen, mutta matka päättyi heti avauskierroksella. Samoin kävi Lontoossa ja on itseasiassa tapahtunut lisäksi myös kahdessa muussa ATP-turnauksissa nurmella kuluvalla sesongilla. Wimbledonin ensimmäisen kierroksen vastustaja ei voisi juuri vaikeampi olla, kun pahasta loukkaantumisestaan takaisin kovalle tasolle toipunut Murray on vastassa keskuskentällä avauspäivän viimeisessä ottelussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Murrayn peli-ilme nurmella on lähes parhaiden vuosien tasolla. Kokenut skotlantilainen taisteli tiensä Stuttgartin finaaliin nollaamalla esimerkiksi Stéfanos Tsitsipásin sekä Nick Kyrgiosin matkan varrella. Ennen Wimbledonia konkarilla on alla jo yhdeksän matsia nurmella, mitä voi pitää isona valttikorttina suhteessa moneen muuhun. Ainoastaan kahdesti englantilaisyleisön suosikki on joutunut tällä otannalla taipumaan, eikä mies ole kertaakaan jäänyt ilman erävoittoa.

Liike on parantunut selvästi verrattuna esimerkiksi viimevuotiseen turnaukseen. Pelituntuma alkaa jälleen olla totulla tasolla ja Murray vaikuttaa nauttivan tekemisestä isosti. Betsien kannalta brittipelaaja kannattaa pitää mielessä tässä turnauksessa. Vanhoilla päivillään maailman kärkeä lujaa haastavan ennakkosuosikin voitto puhtaasti 3–0-numeroin toimii pelivalintana avauspäivän pääkamppailussa.

10 euroa pelirahaa