ATP ke 29.06. klo 19:00

Murray - Isner

Titaanien taisto heti Wimbledonin toisella kierroksella! Supersyöttäjä John Isner haastaa Andy Murrayn

Huippuvireessä oleva Andy Murray avasi Wimbledonissa odotetun vahvasti ja kaatoi James Duckworthin neljässä erässä. Seuraavana vastus kovenee hieman, mutta tämä on tuttu haaste skotlantilaiselle. Tykkisyöttäjä John Isner oli ensimmäisellä kierroksella hieman yllättäen suurissa vaikeuksissa ja teki peräti 57 helppoa virhettä. Tuollainen määrä alkaa olla jopa Isnerille melkoinen, vaikka kyseessä tietysti oli viiden erän kamppailu.¨

Yhdysvaltalaiskonkari Isner joutui heti avauskierroksella todella kovaan mankeliin vasta 206. maailmanlistalla olevaa Enzo Couacaudia vastaan. Raskasrakenteiselle pelaajalle viiden erän kamppailu heti ensimmäiselle kierrokselle ei ole missään tapauksessa ihanteellinen lähtökohta grand slam -turnauksen alkuun. Syöttönsä turvin 37-vuotias vähemmän yllättäen ja jälleen kerran kairasi lopulta 3–2-voiton (6–7, 7–6, 4–6, 6–3, 7–5).

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Missään tapauksessa ihanteellista lähtöä ei yhdysvaltalainen turnaukselleen saanut. Nyt vastaan tulee uudestisyntynyt Murray, joka pystyy erinomaisena palauttajana ja vahvana peruspelaajana riisumaan Isnerin aseista. Skotlantilaisen ensimmäinen ottelu oli huomattavasti lyhyempi kuin syöttökoneella, mistä on takuulla etua toisella kierroksella. Murray saapui Wimbledoniin vahvassa vireessä edettyään Stuttgartin ATP-turnauksessa aina finaaliin saakka.

Brittipelaajalla lyöntien laatu on pitkästa aikaa huippuvuosiensa tasolla tai ainakin todella lähellä sitä. Isner puolestaan on helppojen virheiden erikoismies, jolla on vain yksi kikka. Murray on vahva puolustuspelaaja, eikä 35-vuotias kotiyleisön suursuosikki pelkästään syötöllä kaadu. Raskaalla jalalla oleva yhdysvaltalainen joutuu valitettavasti pettymään. Pelivalinnaksi otetaan Murrayn voitto erätasoituksella (-1,5).

10 euroa pelirahaa