Grand Slam to 19.01. klo 11:30

Murray - Kokkinakis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Takuu: ei tylsää hetkeä! Metsästääkö uudelleensyntynyt Andy Murray jo toisen kovan voiton?

Avauskierroksella kovan pommin jysäyttänyt Andy Murray kohtaa seuraavana kotiyleisön edessä pelaavan Thanasi Kokkinakisin. Vastustajan pelivire on vakuuttava, mutta jos Murray saa kaivettua saman energian pelaamiseensa kuin tiistaina, tulee ottelusta todella kutkuttava.

Murray pisti maailman terävimpään kärkikoriin parhaimmillaan lukeutuvan Matteo Berrettinin ulos turnauksesta avauskierroksella. Ottelu kesti lähes viisi tuntia ja skotlantilaiskonkari ehti jo menettää 2–0-johtoaseman, mutta onnistui kuin onnistuikin kairaamaan ratkaisevan viidennen erän katkaisupelissä itselleen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Murray osoitti, että annettavaa riittää vielä ja haistatti pitkät muun muassa Uhmapelaajille, joka on äitynyt suosittelemaan 35-vuotiaalle jopa eläkepäiviä. Onko Murray jopa liian aliarvostettu tällä hetkellä? Ainakin kerrointen perusteella siltä vaikuttaa, kun esimerkiksi tämän kamppailun marginaalit ovat selvästi asettelua pienemmät.

Monikaan ei ole vielä ehtinyt parastaan saavuttamaan, kun valmistautumisaika turnaukseen on ollut lyhyt. Thanasi Kokkinakis pelaa kuitenkin tällä hetkellä uransa parasta tennistä – avauskierroksella kaatui tylysti Fabio Fognini ja valmistavassa Adelaiden toisessa turnauksessa esimerkiksi maailmanlistan viitonen Andrei Rublev sai australialaiselta kyytiä.

Melkoisen maraton-ottelun pelasi Murray edelliselläkin kierroksella, mutta yhtään sen helpommalla tuskin on voittoa tarjolla skotlantilaiselle toisellakaan kierroksella. Pelivalinnaksi haetaan yli 39,5 peliä, sillä tämä matsi tuskin ratkeaa kolmessa – ehkä ei neljässäkään – erässä.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Pelien kokonaismäärä – yli 39,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pelien kokonaismäärä – yli 39,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.