Grand Slam to 06.07. klo 20:10

Murray - Tsitsipás

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stéfanos Tsitsipásille tarjottu kerroinmoukari on tajuton ylireagointi!

Brittiyleisölle tarjoillaan kovan luokan herkkua torstai-iltana, kun skotlantilaislegenda Andy Murray haastaa keskuskentällä Stéfanos Tsitsipásin. Kreikkalainen joutui avauskierroksella yllättävän koville, mutta kampesi lopulta voiton viisieräisessä kamppailussa. Kaikesta huolimatta maailmanlistan viidennellä sijalla majaileva Tsitsipás on kova luu ja sade näyttäisi sekoittaneen Wimbledonin otteluohjelman lisäksi myös kerroinmarkkinat.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta erinomainen 25€ ilmaisveto Wimbledoniin.

Maailmanlistalla sijalla 40 tällä hetkellä vaikuttava Wimbledon-yleisön lemmikki Murray kukisti avauskierroksella vakuuttavasti Ryan Penistonin tiistaina. Ottelu oli yksi niistä, jotka ehdittiin tuolloin pelata. Esimerkiksi Tsitsipásilla kävi huonompi tuuri ja hänen kamppailunsa pääsi käyntiin vasta keskiviikkona illalla, seitsemän maissa Suomen aikaa.

Kaiken muun hyvän lisäksi kreikkalaisen matsi kesti noin neljä tuntia, kun maailman huipulta parisen vuotta sitten totaalisesti pudonnut Dominic Thiem laittoi miehen koville. Tsitsipás ei ole perättäisenä pelipäivänä monsterimatsin jälkeen parhaassa iskussaan, se on selviö. Betsimarkkina on kuitenkin mennyt melko pahasti sekaisin tämän vuoden Wimbledonin alkumetreillä ja haastavat olosuhteet sekä niiden vaikutukset esimerkiksi otteluohjelmaan eivät ole helpoimpia ennustettavia.

Kreikkalainen on kovan luokan taistelija ja maailmanlistan vitonen pitäisi nähdä tässä matsissa ennakkosuosikkina. Juuri nyt Murraylle tarjotaan kuitenkin pienempiä kertoimia, mikä ei sinänsä lähtökohdat huomioiden yllätä. On hyvä pitää mielessä, että vaikka tämä ottelu on aikataulutettu alkamaan seitsemältä torstai-iltana Suomen aikaa, viivästyy se todennäköisesti jonkin verran. Kaikki se aika sataa ehdottomasti Tsitsipásin laariin.

Uhmapelaajien näkemys on, että kaikesta huolimatta markkinassa on nähtävissä reilunpuoleista ylireagointia Tsitsipásin kovemman kuorman takia. Turnaus on vasta alussa ja kreikkalaisen tiedetään olevan huippukunnossa. Vaikka nurmikausi ei ole käynnistynyt täysin toivotulla tavalla, taistelee mies voitosta vähintään tasapäisesti. Betseissä tartutaan huippukertoimella kiinni kreikkalaisen puolesta!

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.