Kakkonen to 09.06. klo 19:00

MuSa - EPS

MuSaan vastapeliä!

Täksi kaudeksi Kakkoseen pudonnut MuSa oli viikonloppuna mukana underitipsissä, josta Uhmapelaajat kahmivat jälleen maallista hyvää pelikassan syövereihin. Tipsijoukkueena MuSa on tälläkin kertaa, mutta nyt legendaarisella Wembleyllä pelaavaan kotijoukkueeseen saa vastapeliä. EPS oli Palloliiton virheen vuoksi pudota Kolmoseen, mutta täydennysmenettelyyn tehtiin paikkaus, ja espoolaiset saivat jatkaa Kakkosessa. Siihen nähden alkukausi on sujunut komeasti.

MuSan ottelu Ilves/2:sta vastaan oli tasainen, mutta Kakkos-Ipan tasoitus tuli niin myöhään lisäajalla, että tasapeli maistui porilaisittain tappiolta. MuSa on kerännyt viidestä ottelusta seitsemän pistettä, ja kuuluu lohkon tasaiseen keskikaartiin. Peli on ihan hyvin kasassa, ja joukkueen voisi olettaa nousevan sarjataulukossa – tällä kaartilla ei ainakaan toista perättäistä putoamista pitäisi missään tapauksessa tulla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

EPS kärsi viime ottelussa ulosajosta, ja GrIFK haki pisteet Espoosta. Muutoin joukkueen pakka on ollut tiukasti kasassa, ja Kakkosen mittapuulla ottelut ovat olleet vähämaalisia. Joukkueen paras maalintekijä on neljä osumaa väsännyt Aleksi Hollmen. Erikoisesti joukkueella on peräti neljä japanilaista vahvistusta. Alkukausi on osoittanut, että joukkueen kokoamisessa on tehty jotain oikein.

MuSa on ottelussa suosikki, mutta johdonmukaisesti pelaavat espoolaiset ansaitsevat näillä kertoimilla altavastaajavedon – ei tässä matsissa lähellekään 70% kotisuosikista voida puhua vakavissaan. EPS:ää pelataan puolen maalin tasoituksella, eli kyseessä on klassinen ristikakkonen.

10 euroa pelirahaa