Kakkonen ke 13.07. klo 19:00

MuSa - FC Jazz

Porin derbystä löytyy pelattavaa!

Keskiviikkona Porissa on derbypäivä, sillä Musan Salama ja FC Jazz ottavat viimein yhteen Kakkosen B-lohkossa. Derbyn viihdearvoa nostaa se, että molemmat joukkueet ovat nousseet voittokuntoon, ja ovat parin pisteen sisällä tiukan lohkon keskikastissa. Ottelu pelataan ajankohtana, jolloin Porissa tapahtuu muutenkin, joten ihmisten luulisi olevan liikkeellä ja käyvän pyydykseen.

MuSalla on tuoreeltaan vyöllä kaksi kovaa päänahkaa, sillä alkukuusta kaatuivat sekä Klubi 04 että SalPa. Seitsemän maalia kahden kovan joukkueen verkkoon kertoo siitä, että uneliaan alkukauden jälkeen Ville Ulasen suojatit ovat viimein puhjenneet kukkaan. MuSan pelaajatilanne on mainio, joten Ulasella on positiivinen ongelma kokoonpanoa nimettäessä – kaikki loistaneet pelaajat eivät millään mahdu avaukseen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

FC Jazz pääsee otteluun myös vakiintuneella ryhmällä, sillä tuoreita poissaoloja ei ole. Myös jazz-miehet ovat kahden ottelun orastavassa voittoputkessa, ja henki joukkueessa on kova, vaikkakin voitot tulivat lohkon häntäpäätä miehittävistä KaaPosta ja Granista. Tässä Kakkosen lohkossa on pelattu todella runsasmaalisia pelejä, eikä Jazz ole tässä suhteessa poikkeus, sillä yli 4,5 maalin ottelukohtainen keskiarvo on sangen kova.

Marginaalit eivät ole ottelussa suuren suuria, mutta MuSalla on niin vakuuttavat voitot alla kovista joukkueista, että Salamaa tekee mieli betsailla tähän derbyyn. Paras tarjous tästä löytyy BetTargetilta, jossa on yllättävän paljon markkinatoppeja – kannattaa siis ottaa tämä buukkeri vahvistamaan omaa vetosalkkua.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa