ATP ke 20.07. klo 19:00

Musetti - Ruusuvuori

Ruusuvuori jyräsi Hampurin ATP:lla kolmossijoitetun Schwartzmanin! Eteneekö suomalainen taas jatkoon?

Uhmapelaajat avasi Emil Ruusuvuoren vanavedessä Hampurin ATP-turnauksen todella maukkaalla voitolla. Diego Schwartzman oli tiistaina paperia suomalaisen käsittelyssä ja toisen kierroksen kamppailu on tiedossa heti keskiviikkona. Tulevan vastustajan Lorenzo Musettin tulokset ovat suomalaisen tavoin olleet tällä kaudella melkoista vuoristorataa. Ranskan avoimissa mies oli jopa lähellä yllättää Stéfanos Tsitsipásin, mutta suli käsittämättömällä tavalla tappioon. Reilu viikko sitten Båstadissa italialainen jäi niin ikään avauskierrokselle, eikä nurmikaudestakaan kehuttavaa jäänyt – nyt sentään pelataan taas massalla.

Ruusuvuoren upea 2–0-voitto (7–5, 6–4) Schwartzmania vastaan oli 23-vuotiaalta yksi kauden ehjimmistä peleistä massalla. Kolmossijoitetun pudottaminen tässä vaiheessa on kova juttu, eikä vastustaja toisella kierroksella ole missään tapauksessa yhtä tasainen ja tasokas. Laslo Djere pudotti selvin numeroin kahdessa erässä Musettin Båstadissa ennen kuin kekkerit edes ehtivät alkaa. 20-vuotias italialaislupaus katkaisi neljän matsin tappiokierteensä Hampurin avauskierroksella, mutta ei selvinnyt ilman vaikeuksia edes Dusan Lajovicia vastaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Suomalaisen osalta suurin kysymysmerkki on, kuinka tempo säilyy selvästi Schwartzmania heikompaa pelaajaa vastaan. Ajoittain Ruusuvuorella on ollut tämän tyyppisissä siirtymissä vaikeuksia, mutta vauhdin ja laadun säilyttäminen on kaiken A ja O. Musettin pelaamisessa on tietynlaisia näytöstyylisiä elementtejä, jotka usein kääntyvät miestä itseään vastaan, mutta Ruusuvuori ei voi lähteä vastustajan tempoon mukaan.

Jos suomalainen jatkaa siitä, mihin jäi edellisessä kamppailussaan etenee tämä ylivoimaisesti jatkoon. Pitää myös muistaa, että ottelu on heti avauskierrosta seuraavana päivänä ja italialainen väänsi kaksi katkaisupelissä ratkennutta erää sisältäneessä matsissa peräti kolme tuntia Lajovicin kanssa. Ruusuvuoren itseluottamus on takuulla hyvällä tasolla ja entisestään sitä vahvisti voitto 14. sijalla maailmanlistalla olevasta Schwartzmanista. Pelivalinnaksi otetaan suomalaisen voittoa suoraan kahdessa erässä (Ruusuvuori -1,5) ja tähän panostetaan reilusti!

10 euroa pelirahaa