ATP ti 24.05. klo 21:45

Musetti - Tsitsipás

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Muhiiko tässä Ranskan avointen avauskierroksen suurin yllätys? Stéfanos Tsitsipás saa kovan haasteen!

Italiasta nousee tenniskomeettaa tällä hetkellä sangen kovalla tahdilla ja yksi tulevaisuuden nimistä on ehdottomasti Lorenzo Musetti. 20-vuotias nuorukainen pelaa erinomaisesti massakentällä ja jo viime kaudella saatiin pientä osviittaa siitä, että tämä yhden käden rystyllä niin ikään dominoiva peluri on syytä ottaa vakavasti isoillakin kentillä. Turnauksen avauksessa vastaan tulee maailmanlistakutonen, joka ei esittelyjä kaipaa.

Stéfanos Tsitsipás pelasi Roomassa valmistavassa ATP-turnauksessa finaalissa, jonka mies kuitenkin hävisi Novak Djokovicia vastaan. Ranskan avoimissa kreikkalaiselle ei ole missään tapauksessa siunaantunut helpointa mahdollista avausvastustajaa – Musetti pääsi viime kaudella aina neloskierrokselle saakka. Neljännesvälierä oli tilanteessa 2–2 nimenomaan Djokovicia vastaan, kun nuorukainen luovutti ottelun vitoserän oltua 4–0-tilanteessa serbialaisen hyväksi.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Pienet loukkaantumiset ovat vaivanneet italialaista ja hidastaneet nousukiitoa, mutta massakentällä mies on kuin kotonaan. Viimeksi nuori lupaus pelasi Madridin ATP 1000 -turnauksessa niin ikään massalla toukokuun alussa. Turnaus päättyi kolmannella kierroksella keskeytykseen, mutta kahdessa ensimmäisessä ottelussa tuli kovaa jälkeä Ilja Ivaškaa sekä Sebastian Kordaa vastaan. Kunto on pieni kysymysmerkki, mutta varmasti kaikki on tehty sen puolesta, että monipuolinen peluri olisi valmiina Ranskassa.

Tsitsipásin taso tiedetään, mutta tässä muhii siitä huolimatta potentiaalinen yllätys. Musetti on jo nyt lyhyellä ammattilaisurallaan osoittanut, että tämä pystyy taistelemaan massalla tasapäisesti aivan maailman kärkikoria vastaan. Pieni kysymysmerkki on toki italialaisen kunto ja pelituntuma. Betsimielessä tämä kamppailu vetää kuitenkin eniten puoleensa avauskierroksella, kun kerroinasettelun ansiosta päästään painamaan italialaiselle oikein kunnolla tasoitusta. Valinnaksi otetaan erätasoituksella Musetti (+2,5). Betsi osuu, kun nuorukainen ei häviä voittamatta erääkään. Miesten edellinen matsi päättyi noin vuosi sitten Lyonin massalla kreikkalaisen 2–1-voittoon.