Grand Slam ma 16.01. klo 05:00

Nadal - Draper

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Legenda heti vaikeuksissa! Rafael Nadal on yksi valtava kysymysmerkki Australian Openin alla

Rafael Nadalin ympärillä on kosolti kysymysmerkkejä ennen Australian Openia ja arvonnassa kävi kaikkea muuta kuin hyvä tuuri. Jack Draper on yksi jyrkässä nousussa olevista nimistä ja kovia päänahkoja nimenomaan kovalla alustalla tuli esimerkiksi viime syksynä mukava liuta.

Nadalin syyskausi ei mennyt putkeen. Viime kauden viimeisessä grand slamissa eli US Openissa tuli lähtö jo neljännesvälierissä Frances Tiafoeta vastaan, Pariisin ATP:lla Tommy Paul kuritti espanjalaislegendaa toisella kierroksella ja marraskuun puolivälin paikkeilla pelatut ATP-finaalit Torinossa menivät penkin alle. Jälkimmäisissä kekkereissä legenda jäi alkulohkoon hävittyään sekä Taylor Fritzille että Felix Auger-Aliassimelle.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Marraskuun jälkeen Nadal on pelannut vaivaiset kaksi kilpailullista ottelua, jotka hän hävisi United Cupissa Cameron Norrielle sekä Alex De Minaurille. Pelituntuma ei tietenkään kenelläkään ole heti kauden alussa täysin paras mahdollinen, mutta Jack Draper on ollut menossa ylöspäin heti vuoden alussa ja pelatuissa otteluissa on hurja ero suhteessa espanjalaiseen.

#AusOpen

@AustralianOpen
Tomorrow, the AO 2023 story starts here. Here's a taste of things to come 👊🎇

Brittisensaatio on pelannut pelkästään tämän vuoden puolella peräti kuusi ottelua ja ottanut laadukkaan valmistautumisen sesongin ensimmäiseen grand slamiin. Nadal on pelannut viime vuoden US Openin jälkeen tismalleen saman määrän otteluita ATP-tasolla. Ero on karmaiseva – käytännössä espanjalaisella on yhtä paljon matseja neljässä kuukaudessa kuin Draperilla pelkästään tammikuun puolikkaan jälkeen.

Draper on ehdottoman varteenotettava yllättäjä koko turnauksen kannalta ja avauskamppailussa vastustaja on valtava kysymysmerkki. Pelivalinta ensimmäiseen Australian Open -nostoon päästään paukuttamaan täydellä panostuksella ja se on Draperin voitto erätasoituksella +1,5.

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Sets Spread – Draper +1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Sets Spread – Draper +1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 50€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.