Grand Slam ke 18.01. klo 05:00

Nadal - McDonald

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Diesel hörähti käyntiin! Onko Rafael Nadal pitelemätön myös toisella kierroksella?

Rafael Nadal selätti avauskierroksella Jack Draperin jopa yllättävän vakuuttavasti sen jälkeen, kun diesel vihdoin hörähti käyntiin. Mackenzie McDonald puolestaan joutui melkoiseen mankeliin, mutta taisteli itsensä yleisöönmenevässä trillerissä lopulta upeasti jatkoon. Espanjalaiskonkari kuitenkin osoitti sen jälleen kerran – kun tosipelit alkavat, Nadal on iskussa.

Ennen avauskierrosta erityisesti Nadalin ympärillä oli kysymysmerkkejä, joita esimerkiksi alhainen ottelumäärä ja surkeat esitykset viime syyskuun US Openin jälkeen kasvattivat. Australian avointen ensimmäisen kierroksen jälkeen on hieman toinen ääni kellossa, sillä espanjalainen osoitti jälleen kerran rautaiset vahvuutensa ja selvitti niiden avulla tiensä toiselle kierrokselle nousujohteisen Draperin kustannuksella.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lähtökohtaisesti McDonald sopii vastustajana Nadalille paremmin. Yhdysvaltalaisella on vahva kämmen, mutta espanjalaislegendan kokonaisvaltaisuus ja rutiini vie väkisin voiton. Siinä missä Draper runttaa todella lujaa, luottaa McDonald ennemmin kontrolliin ja on selvästi kevytrakenteisempi pelaaja. 27-vuotias peluri on ATP-kiertueella alempaa keskitasoa ja kenties pelaajana jo huippunsa saavuttanut.

Avauskierroksen ottelussa McDonald nappsi pienoisen yllätysvoiton Brandon Nakashimaa vastaan viisieräisessä, jossa peräti kolme erää eteni aina katkaisupeliin saakka. Ottelu kesti yli neljä tuntia ja se on ollut koko avauskierroksen pisimpiä. Nadal pääsi pelirytmiinsä paremmin ja paremmin jo avauskierroksella. McDonaldille espanjalainen tuskin pudottaa erääkään, joten legendalle betsataan voittoa suoraan kolmessa (Erätasoitus – Nadal -2,5).