ATP su 05.06. klo 16:00

Nadal - Ruud

Viekö Ruud Nadalilta erän?

Kun Rafael Nadal valmistautuu uransa 14. Ranskan avointen finaaliin, on Casper Ruudille sunnuntainen loppuottelu vasta ensimmäinen Grand Slam -turnauksessa. Pelaajilla on kokemuksessa hurja ero, sillä Nadalilla on tilillään jo 21 Grand Slam -turnauksen mestaruutta. Juuri 36 vuotta täyttänyt Nadal olisi historian vanhin voittaja Ranskan avoimissa, jos kaataa norjalaisen sunnuntaina.

Nadalin välierästä Alexander Zvereviä vastaan oli tulossa klassikko-ottelu, kunnes saksalainen loukkasi nilkkansa pahanpäiväisesti, ja joutui jättämään leikin kesken toisessa erässä. Saksalainen laittoi Nadalin todella tiukoille, sillä mies johti ensimmäisen erän tie breakia jo 6-2, kunnes Nadal käänsi ratkaisupallot edukseen. Toisessa erässä Zverev syötti jo erän voitosta, mutta tämän syötön Nadal mursi. Tilanne toisessa erässä oli 6-6, kun Zverev loukkaantui.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ruud hävisi välieränsä avauserän Marin Cilille, mutta jatkossa Ruud pakotti Cilicin virheisiin ja norjalainen vei kolme seuraavaa erää vakuuttavalla tavalla. Ruud kerkesi aikaisemmin voittamaan myös Emil Ruusuvuoren, joka ei pystynyt murtamaan Ruudilta yhtään syöttöä. Maailmanlistan kahdeksantena oleva Ruud on erinomainen massapelaaja, joka ei ole peitellyt sitä, että Nadal on aina ollut hänen esikuvansa.

Kertoimissa Nadal on luonnollisesti jättisuosikki. Finalisteille keskinäinen ottelu on ensimmäinen, ja on selvää, että kyseessä on nuoren norskin uran suurin haaste. Rafa näyttää tällä hetkellä todella vaikealta voitettavalta, mutta mies joutui jo Zvereviä vastaan tiukoille, eikä voittaminen vastustajan vakavan loukkaantumisen varjolla ole ihannetilanne valmistautumisessa. Tipsinä on se, että Nadal voittaa, mutta myös Ruud vie ainakin erän matsissa.

10 euroa pelirahaa