ATP la 02.07. klo 18:30

Nadal - Sonego

Mitä ihmettä? Rafael Nadal ailahtelee ja pahasti!

Rafael Nadal on pelannut ensimmäisillä kierroksilla ihan mukavasti, vaikka suorissa erissä legenda ei olekaan vielä tänä vuonna Wimbledonissa voittanut. Lorenzo Sonego on pudottanut jatkosta sekä Denis Kudlan että Hugo Gastonin ja italialaiselta on nähty parhaimmillaan erinomaista tennistä. Vahvan valmistautumisen Wimbledoniiin vetäissyt 27-vuotias voi tuottaa maailmanlistaneloselle uudenlaisia haasteita.

Mainio nurmipelaaja Sonego kykenee aggressiivisuuteen, mutta pystyy myös järkevään tekemiseen. Hyvä pisteenrakentaja voi tehdä kolmoskierroksella Nadalin menon vaikeaksi, sillä tällä kertaa espanjalaisella on vastassaan napakkojen lyöntien lisäksi myös vahva pelinlukija. 36-vuotias on suoriutunut toistaiseksi rutiininomaisesti, mutta ei missään nimessä vakuuttavasti. Etenkin Francisco Cerundoloa vastaan oli isoja ongelmia, eikä pelaaminen toisessa matsissa liettualaista Ricardas Berankisiakaan vastaan täysin vakuuttanut.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Sonegon siirtymä nurmikentille kattoi enemmän otteluja kuin maailmanlistanelosella, jonka tuntuma on ajoittain päästy kyseenalaistamaan. Italialainen pystyy varmasti omilla vahvuuksillaan horjuttamaan Nadalia jossain määrin – voittoon asti se ei todennäköisesti riitä, mutta ei tiukempikaan kamppailu tässä vaiheessa ei yllättäisi. Tasaisuus on kuitenkin kaiken avain ja se on Nadalilla isossa kuvassa omaa luokkaansa.

Pelivalinnaksi maistuu, että ottelussa tulee vähintään 36 geimiä (yli 35,5). Avaa pelitili Sportazalle tästä ja tutustu erinomaiseen Wimbledonin kohdevalikoimaan, löydä kilpailukykyiset kertoimet sekä loistavat tarjoukset. Ensitalletukselle maksetaan ehtojen mukainen 100% bonus. Saadaanko Nadalin ailahtelun kustannuksella tienattua? Ota selvää!

10 euroa pelirahaa