ATP pe 03.06. klo 15:45

Nadal - Zverev

Kuinka pitkään Zverev sinnittelee?

Ranskan avointen välierissä kohtaavat kaksi korkealle sijoitettua pelaajaa, jotka olivat altavastaajia puolivälierissään. Altavastaajat kuitenkin menivät jatkoon, sillä Rafael Nadal kaatoi maailman ykköspelaajan Novak Djokovicin, kun Alexander Zverev puolestaan teki ison yllätyksen pudottamalla leikistä tenniskomeetta Carlos Alcarazin. Nyt saksalainen mitataan toden teolla, sillä Rafa näytti puolivälierässään suorastaan pysäyttämättömältä.

Nadalin jalkavaivoista ei ollut Djokoviciakaan vastaan minkäänlaista merkkiäkään, ja miehen peli luisti lähestulkoon kuin parhaina päivinä. Djokovic turhautui silminnähden, ja Nadalin kliininen puolustuspeli pakotti serbin lukuisiin virheisiin. Tällaisenaan Nadalille on vaikea löytää pysäyttäjää, ja mallorcalainen elää tällä hetkellä uutta kevättä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Zverevin ottelu Alcarazia vastaan oli todella laadukasta tennistä. Ehkäpä loppujen lopuksi Zverevin kokemus isoista turnauksista ja matseista osoittautui arvokkaaksi. Saksalaisen mailataiturin peli on vaihdellut alkuvuonna paljon jopa turnausten sisällä, mutta parhaimmillaan homma on sujunut mainiosti. Tilillä on finaalipaikka Madridissa ja semit Monte Carlossa sekä Italiassa.

Zvereville altavastaajan asema sopii loistavasti, mutta eri asia on, pystyykö altavastaaja tällä kertaa voittamaan hirmuiskussa olevaa Nadalia. Peli-idea löytyy pisteoverista – Rafa ei nykyisellään tapa pelejä hurjalla prosentilla, ja Zverevillä riittää kyllä mojoa taistella pitkäänkin. Lähdetään siis siitä, että ottelu tulee kestämään, ja laitetaan mediumpaukulla overia tiskiin.

10 euroa pelirahaa