Talviurheilu to 02.12. klo 14:45

Östersund - Ampumahiihdon MC

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Naisilla tasainen sprinttikisa!

Ampumahiihdon sprinttikisat ovat tv-laji vailla vertaa. Nopeatempoinen ja jännittävä kisa on helppo seurata, ja puristeltavaa riittää alusta loppuun. Otetaan yksi pikatipsi naisten tämän iltapäivän kisaan Östersundissa.

Viime vuonna Tiril Eckhoff oli naisten sprinttikisoissa todella kova luu. Alkukaudesta ampumavire on ollut kateissa, mutta norjalainen on ehdottomasti varottava, sillä esim. viime kauden lopulla juuri Östersundissa Eckhoff hallitsi sprinttiä, ja oli muutenkin kauden ehdoton sprinttikuningatar.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kotiedusta nauttivat ruotsalaissiskokset Hanna ja Elvira Öberg ovat vedonvälittäjien suosiossa tähän kisaan. Siskokset pitävät ladulla kovaa vauhtia, mutta Elviran ammunnassa olisi paljon parannettavaa. Potentiaalia kuitenkin on menestykseen, ja Hannahan veikin viime sunnuntain sprintin nimiinsä.

BMW IBU World Cup Biathlon

@IBU_WC
Deja-vu: Hanna Oeberg claims the Sunday Sprint of the Season-Opening - but this time at home in Oestersund!💥

🥇🇸🇪 @hannaaaoberg @SWEOlympic
🥈🇫🇷 Anais Chevalier-Bouchet @FedFranceSki
🥉🇳🇴 Marte Olsbu Roeiseland @NSSF_Biathlon

eurovisionsports.tv/ibu/

Tipsi tulee norjalaisen Marte Olsbu Röiselandin palkintopallisijasta. Viime sunnuntain sprintissä norskin hiihtovauhti oli navakkaa, ja puhtaalla ammunnalla Röiseland olisi juhlinut voittoa. Tasaisessa kisassa Röiseland tulee jälleen nousemaan korkealle, ja top 3 -sijoitus on haarukassa. Tänään otetaan Röiselandille pikkunapsu palkintopallille nousemisesta. Bookkerina Coolbet, joka on talviurheilun tarjoajana kärkisettiä – topit löydät usein juuri sieltä!