Ampumahiihdon Maailmancup to 08.12. klo 15:10

Ampumahiihdon MC - Naisten pikakisa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Täh? Italiattaren top 3 -kerroin on kaakossa – tähän me tartutaan!

Ampumahiihtokaravaani on siirtynyt Kontiolahdelta Hochfilzeniin, ja Pohjois-Karjalan laulumailla saatiin ensiaavistukset tämän kauden marssijärjestyksestä. Tirolin maisemista päästäänkin ottamaan jo ampparinosto torstaille – penkalle puskevat aluksi naiset 7,5 km pikakisan merkeissä.

Norjan amppariässät, maailmancupin viime kaudella voittanut Marte Olsbu Röiseland sekä Tiril Eckhoff ovat kohdanneet vaikeuksia harjoituskaudella, ja molemmilta jää kausi avaamatta myös Hochfilzenissä. Röiseland on kertonut helmikuisten MM-kisojen olevan päätavoite, ja kauden alusta ei ole niin väliä, vaikka nykyisellä pistelaskulla poissaoloista rankaistaan armotta.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

BMW IBU World Cup Biathlon

@IBU_WC
This week the biathlon menu 👨‍🍳 has BMW IBU World Cup in Hochfilzen 🇦🇹 while @IBU_Junior kicks off in Martell/Val Martello 🇮🇹

Download the IBU App to follow all competitions on you mobile 📲

#HOC22 | #biathlon | #IBUjunior

Ennakkosuosikkina matkaan lähtee naapurimaan Elvira Öberg, joka vähemmän yllättäen oli Kontiolahdella todella hyvin syönnillään suksella. Myös ammunta parani viikon loppua kohden, ja vain kahden ammunnan pikakisassa Elvira on todella vahvoilla. Siskolikka Hanna voitti Kontiolahdella normaalimatkan, mutta ammunnan pitää onnistua, jotta pikakisassa tulisi menestystä.

Dorothea Wiererin kohtaloksi voi tässä kisassa koitua hiihtovauhti, joka ei ole enää aivan entisellään. Julia Simon sekä Denise Herrmann tuskailevat puolestaan ammuntansa kanssa – jälkimmäinen varsinkin nopeuden suhteen. Myös Mari Eder tuntuu edelleen olevan ammunnassa heikoilla, ja Kontiolahdella hyvä hiihtovauhti pikakisassa meni pilalle lapsusten vuoksi penkalla.

Parhaalta betsiltä tuntuu tällä kertaa Lisa Vittozzin nouseminen podiumille. Toiminta penkalla oli Kontiolahdella viime kautta varmempaa, eikä hiihtovauhdissakaan ollut motkottamista. Kun kaikki tuntuu tällä hetkellä olevan suht koht hienosti kohdallaan, top 3 -veto tuntuu maukkaalta. Rohkeimmat voivat sipaista vähän voittajaakin, mutta se vaatisi jo nappionnistumista. Mr Green tarjoaa tämänkin herkun – rekkaa sisään!!!