ma 10.06. klo 22:33

YU EM-kisat - Naisten moukarinheitto

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Siljalla on elämänsä paikka kultaan – pakka on levällään!

Rooman EM-kisoissa moukarinheitossa on puhuttanut eritoten heittopaikka, josta on annettu melko monenkarvaisia arvioita – eivätkä ne ole olleet yleisesti kovin positiivisia. Miesten kisa oli kuitenkin sunnuntaina aivan täysipainoinen, ja kasikympin ylityksiä nähtiin useampia. Naisten kisaan lähdetään siinä mielenkiintoisessa asetelmassa, että aivan selkeää ykköskorttia ei kilpailussa ole.

Suomalaiset kokivat karsinnassa pettymyksen, kun Krista Tervo ei saanut lekaa lentämään oikein minnekään. Potentiaalinen mitalin tavoittelu vaihtui siis maitojunaan. Silja Kosonen heitti 70.94. Tasaisen sarjan heittänyt Kosonen ei saanut teknisesti yhtään onnistunutta suoritusta. Jos kisassa paketti pysyy kasassa, on odotettavissa pitkä heitto, ja muut kilpailijat ovat helisemässä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Sara Fantini on kunnossa, mutta italialaisen selkeä suosikkiasema kummastuttaa silti. Mitalille on tarjolla tukku heittäjiä, mutta oikeastaan kukaan ei ole vakuuttanut kunnolla. Katrine K. Jacobsenilta ja Hanna Skydanilta puuttuu kunnon killeriheitto koko kaudelta, ja Zalina Marghieva onnistuu säväyttämään harvoin. Voikin sanoa, että Kososella on nyt elämänsä paikka arvokisavoittoon.

Tämä vaatisi toki kunnollista onnistumista ja Suomen ennätystä. Siihen väkivahvalla suomalaisella on kaikki mahdollisuudet, kun hitaan moukariringin metkut on karsinnassa selvitetty. Betreels pistää hyvän tarjouksen Kososen kullasta tiskiin – siihen tartutaan!

Betreels:

Ensi talletuksesta 10€ ilmaisveto!

Betreels tarjoaa Uhmapelaajille 10€ ilmaisvedon heti kärkeen. Ilmaisvedolla on 1.5 minimikerroin, ja panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betreelsille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 10€.
3. Lyö veto Silja Kosonen 10€ panoksella.
4. Saat 10€ ilmaisvedon ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.