ma 10.06. klo 21:15

YU EM-kisat - Naisten seiväshyppy

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wilma on kuntoutunut ja hyppy kulkee! Suosikki on haastettu!

Naisten seiväshypyn karsinnasta pääsi finaaliin kaksi suomalaista hyppääjää: Wilma Murron kaveriksi maanantaiseen loppukilpailuun selviytyi tasoaan jatkuvasti nostava Elina Lampela. Sanomattakin on selvää, että hallitseva Euroopan mestari on mitalisuosikki – eikä Lampelakaan ole mitenkään pihalla huippusijoituksista, jos pystyy parantamaan finaalissa tuoretta ennätystään 463.

Kisan suosikki on luonnollisesti Iso-Britannian Molly Caudery. Ennakkosuosikilla on nimissään kauden kärkitulos, ja Murtoon verrattuna kilpailurutiini on korkealla tasolla. Karsinnassa Caudery joutui hyppäämään vain kerran: ensimmäisellä yrityksellä ylittynyt 450 riitti finaaliin helposti. Caudery on kertoimissa pudotettu niittisuosikiksi – matala kerroin herkässä lajissa hieman epäilyttää.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Murto palasi talven loukkaantumisensa jälkeen Lahdessa hyppypaikalle. Vajaalla vauhdilla ylitetty 460 antoi ymmärtää, että homma on kunnossa. Karsinnassa kaksi vakuuttavaa ylitystä kertoi omaa kieltään. Murron tiimistä on annettu ymmärtää, ettei Wilma olisi aivan absoluuttisessa huippukunnossa, mutta tämä voi olla myös mediapeliä. Maanantaina Murto tulee olemaan kova luu.

Caudery on toki suosikki, ja myös Angelica Moserilla on sanansa sanottavana. Neljän ja puolen kertoimella Wilman voittoa on pakko kokeilla. Potentiaalin tietävät kaikki, joten maanantaina on kyse enemmän hienovireestä sekä henkimaailman asioista. Wilmaa kuitille ja lippu salkoon!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.