pe 15.12. klo 11:00

Hiihdon MC - Naisten Sprintti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Trondheimin sprintissä pidetään vauhtia – yksi hiihtäjä on aliarvostettu!

Trondheimissa hiihdetään viikonloppuna, ja kyseessä ovat vuoden 2025 maailmanmestaruusladut. Naishiihdossa ollaan suomalaisittain oltu melko hissun kissun, eikä rehellisyyden nimissä ainakaan perjantain vapaan tyylin sprintistä sovi odottaa oikeastaan yhtään mitään. Jasmi Joensuu oli hiljattain koronassa, ja se voi viedä parhaan terän suorituksista viimeistään jatkoerissä. Pöydän tulevat todennäköisesti putsaamaan ruotsalaiset ja norjalaiset hiihtäjät. Tosin Jessie Diggins on syytä nostaa yllättäjäkandidaatiksi.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kristine Stavås Skistad on sprintin suosikki, sillä useampikin seikka puoltaa norskia. Radan profiili on Skistadille varmasti mieleen, ja vapaan sprinteissä perustaso nähtiin jo viime kaudella. Rukan ja Östersundin näytöt perinteisen sprintissä ovat olleet lähtökohtiin nähden sen verran vahvoja, että samanlaisena kolmas ja toinen sija kirkastuvat tällä kertaa kärkisijaksi. Vastusta ei tietenkään voi väheksyä.

FIS Cross-Country

@FISCrossCountry
Emma Ribom 🇸🇪 celebrated her 4th WC victory in today’s sprint in Östersund, ahead of Kristine S. Skistad 🇳🇴 and Linn Svahn 🇸🇪 Congratulations, Emma! 🥳

#fiscrosscountry #östersund #sweden #wintersports #skiing #winter

Emma Ribomia tullaan tälläkin kaudella näkemään säännöllisesti sprintin kärkikolmikossa. Rukan ja Östersundin pertsalla ei ruotsalaiselle suksijalle voinut kukaan mitään, eikä Emma mikään sukka ole vapaallakaan. Alkukauden distanssimatkat osoittavat, että kunto on todella hyvällä tolalla yleishiihtoakin silmällä pitäen. Ribom tuleekin vaanimaan ennakkosuosikin epäonnistumista.

Sama pätee myös Ribomin maannaiseen Linn Svahniin. Kertoimissa Svahnia pidetään kärkikaksikkoa selkeästi epätodennäköisempänä menestyjänä, mikä hieman nostaa kulmakarvoja, sillä meno on näyttänyt huikean hyvältä alkukauden maailmancupin starteissa. Nyt näyttäisi siltä, että Svahn on välttänyt kaikenlaiset vaivat ja loukkaantumiset, ja tässä kisassa voittokaan ei järkyttäisi.

Svahniin otetaan maistuva top 3 -veto, sillä kyllä palkintopallisija on todennäköisempi kuin sen ulkopuolelle jääminen. Veto Bethardille, jossa talviurheilua osataan arvostaa niin kuin pitääkin.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!