Hiihdon maailmancup la 03.12. klo 13:00

Hiihdon MC, Lillehammer - Naisten sprintti F

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riuska Ribom ollut sprintin kuningatar – entäpä vapaalla tyylillä?

Lauantaina Lillehammerissa kilpaillaan vapaan sprintit, ja nosto otetaan naisten puolelta. Ruotsalaiset ovat olleet viime aikoina sprintissä vahvoilla naisten puolella, mutta Yhdysvaltojen Jessica Diggins haastaa ruotsalaiset kovaa varsinkin vapaalla tyylillä. Suomalaisista Jasmi Joensuu pääsi Rukalla perinteisen sprintillä finaaliin asti, ja tavoite on sama myös Lillehammerissa.

Ruotsalaisista suosikeista Maja Dahlqvist sekä Rukalla sprintin voittanut Emma Ribom tulevat sprinttiin tuorein jaloin. Diggins sen sijaan voitti perjantaina kympin vapaan ennen Katharina Hennigiä ja Heidi Wengiä. Dahlqvist on kärsinyt alkukaudella kaatumisista, mutta ehjällä suorituksella ruuti on varmasti kuivaa ja suosikkiasema oikeutettu.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Viaplay Vinter

@ViaplayVinter
"Vi sjöng boten Anna" 🎵

Emma Ribom firade gårdagens seger på bästa sätt 😅

📺 Just nu: 10km klassisk - på Viaplay och TV6

Ribom on ollut alkukaudella sprintissä todella elementissään. Voitot Bruksvallarnassa ja Rukalla kertovat selvää kieltä siitä, että Emma on ottanut kehityksessä vielä askeleen eteenpäin. Vetoihin lähtee Ribom voittamaan Digginsin. Jessie on tällä hetkellä kovassa iskussa, mutta Emman perusluokka ja rasitustekijät kääntävät viisaria ruotsalaiselle.

Altavastaajana H2H:ssa Emma on perusmaistuva vetokohde – Mr Greenille on annettava suitsutusta hyvästä talviurheilutarjonnasta. Avaa viimein tili, jos on jäänyt tekemättä!