ke 05.09. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Naisten Superpesis: Kirittäret – Manse PP | Kumpi nappaa ensimmäisen kiinnityksen?

Naisten Superpesiksisessä on edetty jo finaaleihin asti. Finaaleissa pelaavat Kirittäret Jyväskylästä sekä Manse PP Tampereelta. Molemmilla kentillä niin Hippoksella kuin Kaupissa on varmasti loistava tunnelma ja molempien joukkueiden kannattajat raikaavat. Runkosarjassa voitot menivät keskiviikkoillan kotijoukkueelle 3-0. Manse PP:llä on tähän tilastoon varmasti korjaamisen halua, kun nyt taistellaan mestaruudesta eikä sarjapisteistä. Ensimmäisestä ottelusta sopii olettaa pientä kyttäilyä ja varovaisuutta. Kumpi avaa pelin rohkeammin ja lähtee heiluttamaan tässä sarjassa tahtipuikkoa?
Kirittärien joukkueen sisäpeli on ollut kokonaisuutena pudotuspeleissä hyvää. Takatilanteiden luominen on ollut aika ajoin hankalaa, mutta kolmostilanteissa joukkue on ollut äärimmäisen vaarallinen. Emma Sallinen on lyönyt 7 otteluun 18 lyötyä juoksuja eli siis kotiuttanut oikein mallikkaasti. Taustatukea Salliselle on antanut Emma Nieminen sekä jokeri Saana Sumen, joilla molemmilla on kasassa 11 lyötyä juoksua. Kärkietenijänä joukkueella on toiminut jokeri Virpi Hukka (16 tuotua). Hukka tuo omalla esimerkillään joukkueeseen kokemusta ja rauhallisuutta. Tänään Kirittäriltä sopii odottaa taas tiukkaa sisäpeliä ja vaihtopelaamisessa mitään ei edelleenkään ei saa ilmaiseksi. Kirittäret tarvitsee enemmän kolmostilanteita tai ennakkosuosikin viitta alkaa horjua sarjan edetessä. Ensimmäiseen otteluun lähdettäessä Kirittärien sisäpeli on paperilla vahvempi.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Manse PP:n sisäpeli oli Poria vastaan kohtalaista ja joukkue sai paremmin tilanteita luotua sarjan edetessä. Joukkue onnistui vaihtopelaamisessa sarjan viimeisessä ottelussa, mutta kotiuttamisessa oli hakemista jatkuvasti. Joukkueiden asetelmat ovat siis hyvin mielenkiitoiset ja sarja on todella tasainen. Nähtäisiinkö tänä vuonna täydet 5 ottelua? Sen arvailun aika ei ole vielä. Tampereen on parannettava kotiuttamista. Juoksut ovat tänään Hippoksella tiukassa ja läpilyönti mahdollisuus on erittäin pieni. Tilastoista täytyy nostaa esiin Jatta Vuorinen (8 lyötyä) ja Susanna Kylä-Kause (8 lyötyä) sekä Mira Kolehmainen (11 tuotua). Auttamatta sisäpelissä Tampere on kotijoukkuetta heikompi.
Molempien joukkueiden ulkopelaaminen on niin sanotusti finaalien tasolla. Virheitä tulee todella vähän ja etenemään pääsee ainoastaan huippusuorituksilla. Nämä ottelut ratkeavat yleensä johonkin pieneen virheeseen ja ensimmäisessä osassa oletan, että Tampere horjuu hieman Jyväskylän sisäpelin pihdeissä. Molempien joukkueiden lukkareita kannattaa seurata ulkopelissä, sillä molemmat ovat esittäneet upeita suorituksia pudotuspelien aikana. Naisten pesäpallokausi lähtee jahtaamaan arvoista päätöstään ja tässä vaiheessa kautta on aika toivottaa onnea ja menestystä finalisteille.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ