ATP ma 04.07. klo 15:30

Nakashima - Kyrgios

Malttaako Nick Kyrgios keskittyä myös pelaamiseen? Stéfanos Tsitsipásia vastaan ylivoimainen näytös!

Nick Kyrgios pelasi upeasti Stéfanos Tsitsipásia vastaan ja malttoi keskittyä riittävästi pelaamiseen. Kuten tiedetään, australialainen on itse itsensä pahin vihollinen. Yhdysvaltalainen Brandon Nakashima pelaa vahvaa nurmisesonkia ja on pudottanut Wimbledonissa kovia nimiä jatkossa. Kyrgiosin on pystyttävä hyvään suoritukseen ja pelattava suun soittamisen lisäksi myös vähän enemmän tennistä, jos kohupelaaja mielii tästä jatkoon.

Tsitsipás-ottelu oli Kyrgiosilta turnauksen paras, vaikka mies väläyttelikin tuttuja ominaispiirteitään. Perinteisiltä otsikoilta ei vältytty, kun australialainen esimerkiksi kieltäytyi pelaamasta useiksi minuuteiksi vaatien kreikkalaiselle diskausta tämän lyötyä pallon kohti katsojaa. Purnausta tuomarin sekä turnaushenkilökunnan suuntaan jatkui läpi matsin. Lauantaina mies kuitenkin pystyi säilyttämään fokuksensa läpi ottelun ja sai pidettyä pidemmät pallorallit melko minimissä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vasta 20-vuotias Nakashima on tullut Wimbledoniin ennakkoluulottomasti ja jo toisella kierroksella kaatui kanadalainen Denis Shapovalov numeroin 3–1 (6–2, 4–6, 6–1, 7–6). Nuorukaisella on ehdottomasti iskun paikka Kyrgiosia vastaan, sillä australialainen on pelillisesti ailahteleva. Jos yhdysvaltalainen saa esimerkiksi vastustajansa pakotettua pidempiin palloralleihin, sortuu australialainen helpommin virheisiin. Edellinen matsi oli osoitus siitä, mihin Kyrgios parhaimmillaan pystyy, mutta nyt taso pitäisi ylläpitää.

Betsivalinnaksi otetaan, että ottelussa tulee ainakin 38 peliä (yli 37,5). Nakashima on jo osoittanut, että pystyy pelaamaan todella monipuolisesti erilaisia pelaajia vastaan. Noutaja tulee varmasti, jos Kyrgios on liikenteessä ylimielisellä asenteella ja helppo voitto mielessään, kuten monesti aiemmin. Tässä turnauksessa australialainen on kuitenkin onnistunut hyvin selvittämään vaikeudet ja nyt on hyvä voitto alla. Vaikka hyvä fokus säilyisi, ilmaiseksi ei ole mitään tarjolla. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja tee tällä vihjeellä rahaa! Tuore lisäys bookkerivalikoimaan tarjoaa kilpailukykyiset kertoimet sekä erinomaisen valikoiman tenniskohteita.

10 euroa pelirahaa