Mestarien liiga ti 18.04. klo 22:00

Napoli - AC Milan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Napolille järkälemäinen vahvistus sairastuvalta! Kuinka totaaliseen pesukoneeseen AC Milan vielä joutuu?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka nappaat 25€ ilmaisvedon kaupan päälle peesaamalla betsit Napolille.

Napoli oli enemmän tai vähemmän telineissä viime viikolla, kun AC Milan rynnisti voittoon kotiottelussaan. Erityisesti maalipaikoissa joukkue sakkasi eli millään ei pallo löytänyt tietään milanolaisten verkkoon, vaikka tontteja oli eikä vähiten ykkössektorista. Pitää muistaa, mihin Serie A -kärki parhaimmillaan pystyy ja erityisesti on syytä olla huomioimatta joukkueen viime aikoina orastavasti ailahtelevaiset tulokset.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

On fakta, että Italian mestaruus on Napolilla käytännössä taskussa. Tämä tarkoittaa, että Mestarien liigassa menestyminen on joukkueen tavoite numero uno loppukaudella. Kuten todettu, jo ensimmäisessä ottelussa sinipaidat hätyyttelivät maalintekoa ja kovimmissa tilanteissa osuma näytti väistämättömälle, mutta isäntien maali oli kuitenkin kuin noiduttu. On vaikeaa uskoa, että Napoli toista kertaa epäonnistuu – varsinkaan kotikentälle päästessään.

Official SSC Napoli

@en_sscnapoli
👆 Let's pick ourselves back up

💙 #ForzaNapoliSempre #TuttoPerLei

Hyökkäyspelillisesti isäntä oli jo San Sirolla parempi joukkue, mutta Milan onnistui hivenen tehokkaammin. Tasapeli tai edes 1–2-vierasvoitto eivät olisi sinänsä olleet epäoikeudenmukaisia tuloksia pelin kuvaan nähden. Yksi iso apu Napolin maalintekopelaamiseen tulee sairastuvalta – viime viikolla reisivamman vuoksi sivussa ollut huippuvireinen nigerialaistähti Victor Osimhen palaa takaisin hyökkäykseen. Mainiota kautta pelaava Kvicha Kvaratskhelia sekä Hirving Lozano lienevät maalipyssyn kavereina yläkerrasta.

Jos Milanin puolustuksella oli jo kotikentällä ajoittain suuria vaikeuksia ilman ykköstähteään pelannutta Napoli-yläkertaa vastaan, mitähän mahtaa olla luvassa Diego Armando Maradona Stadiumilla? Asetelma ei todellakaan lupaa vieraiden kannalta hyvää, kun luvassa on Napolin kauden toistaiseksi tärkein kamppailu – panosta on pitkästä aikaa yltäkylläisyyteen saakka. Andre Zambo Anguissa on pelikiellossa Min-Jae Kimin tavoin, mutta sairastuvalla jatkanee ainoastaan Giovanni Simeone. Urku auki ja lompakko täyteen kotivoitolla (1X2).

Betsaa Napolille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Napoli), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Napoli” 25€ panoksella ja voit voittaa 42,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.