Mestarien liiga ke 12.10. klo 19:45

Napoli - Ajax

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

‘O sole mio! Jekuttaako Napoli Ajaxia toistamiseen keskiviikkona?

Kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa kaikissa kilpailuissa viilettävä Napoli saa vieraakseen Ajaxin keskiviikkona Stadio Diego Armando Maradonalle. Partenopein kohdalla voidaan ilman muuta puhua tämän syksyn sensaatiojoukkueesta eurofutiksessa, sillä Serie A:n kärkipaikan lisäksi myös UCL:n kuolemanlohkossa joukkue porskuttaa puhtaalla pelillä.

Viime viikolla pelattiin Amsterdamissa ja Napoli suoritti mykistävän 1-6 -teurastuksen. Hyvää viimeistelyäkin mahtui mukaan, mutta se fakta, että Napoli on luonut nyt neljän maalin verran xG:tä niin Liverpoolia kuin Ajaxiakin vastaan kielii jostain täysin poikkeuksellisesta. Luciano Spalletti on virittänyt Partenopein aivan mielipuoliseen lentoon.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Official SSC Napoli

@en_sscnapoli
🔚 Kvara and Cholito wrap up the scoring

💙 #ForzaNapoliSempre


Ajax on kolmessa pisteessä, Liverpool kuudessa ja Napoli yhdeksässä, joten tappio keskiviikkona todennäköisesti sinetöisi Alfred Schreuderin ryhmän kohtalon UCL-jatkon osalta. Ajax joutuu reissuun ilman pelikiellossa olevaa Dusan Tadicia. Jorge Sánchez ja Mohamed Ihattaren jatkavat lasaretissa. Napolilta Victor Osimhen saattaa saada viimein minuutteja penkiltä – nigerialaiskärki on ollut jo mukana harjoituksissa. Amir Rrahmani saattaa sen sijaan olla loukkaantuneena sivussa.

Kuitille lähtee jälleen Napolia tasoituksella, vaikka kertoimet ovatkin jo valuneet reilusti. Viime viikolla teemana oli isät vs. pojat jopa valmennuspuolella, kun Spalletti retuutti taktisesti Schreuderia aivan sata-nolla. Napolin kelkassa on tällä hetkellä hyvä olla.