Serie A ma 18.04. klo 20:00

Napoli - AS Roma

Romaa lapulle Aurinkoderbyyn!

Pääsiäismaanantaina on luvassa todellista herkkua Italiasta, kun Napoli ja AS Roma iskevät yhteen Derby del Solessa. Napoli on edelleen hyvissä asemissa mestaruuskamppailussa ja Juventuksen menetettyä lauantaina kaksi pistettä Romalla on vielä aito sauma Mestarien liigaan. Roma lienee Napolin loppukauden matseista pahin rasti ja vieraille lähtee myös pieni betsi.

André-Frank Zambo Anguissa palannee Napolin avaukseen ja Piotr Zielinskiä kutsuu penkki. Hirving Lozano on Matteo Politanon edellä avauskaavailuissa. Giovanni Di Lorenzo ei ole todennäköisesti vielä kondiksessa ja Andrea Petagna & Alex Meret -kaksikko on myös sivussa. Roman kokoonpano on terveenä ja jopa Leonardo Spinazzolalla on mahdollisuuksia kentälle pitkän loukkaantumisen jäljiltä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Romalla oli torstaina urakka Konferenssiliigan puolella, mutta matsi ratkesi sen verran hyvissä ajoin että ykkösavarin ukkoja saatiin lepuutettua lopusta. Mourinhon suojatit ovat olleet viime viikot hyvinkin ikävä vastustaja etenkin Serie A:n kärkipään porukoille ja Napoliakin vastaan on taatusti Moulla pragmaattinen pelisuunnitelma valmiina.

Kerroinasettelu nojaa tällä hetkellä hitusen liikaa Partenopein puolelle, joten napataan Romalle pikkusijoitus. Tarkemmin ottaen vetona on Roman yltäminen vähintään tasatulokseen. Napoli ei hyvästä tuloskunnostaan huolimatta ole ollut se sama tiiviisti puolustava Napoli kuin alkukaudesta. Kymmenessä peräkkäisessä matsissa on nyt venynyt oma verkko.

10 euroa pelirahaa