Serie A su 29.01. klo 21:45

Napoli - AS Roma

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Napoli on ylikylän jengi! Roomalaisvieraat joutuvat tappio niskassa kotimatkalle sunnuntaina

Sunnuntain huipentaa Serie A:ssa Derby del Sole eli Napoli – Roma. Partenopei on jo peräti 12 pisteen sarjajohdossa ja hiljattain pudotettiin leikistä yksi kiistakumppani kabinettien puolella, kun Juventus sai peräti 15 pisteen rangaistuksen. Vesuviuksen juurella tuoksuu vähitellen rikin sijaan kulta.

Napolin tavoin myös AS Roma on ollut kelpo vedossa vuodenvaihteen jälkeen – etenkin omassa päässä. Milan-tasapelin jälkeen Giallorossi on pelannut kolme nollapeliä peräjälkeen, kun Coppa Italiakin lasketaan mukaan eikä xGA-lukujen valossa tämä mikään vääryys tai onnenkantamoinen ole. José Mourinhon suojatit laitetaan kuitenkin sunnuntai-iltana tältä osin elämänsä testiin.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Official SSC Napoli

@sscnapoli
Frank + Giò = ⚽️

💙 #ForzaNapoliSempre


Napolin koko rosteri on terveenä ja pelikelpoisena. Romalta puuttuu lähtökuopissa oleva Nicolò Zaniolo, Ehrima Darboe sekä Georginio Wijnaldum, joka on palaamassa parin viikon päästä viimein kehiin. Zeki Celik on lisäksi pelikiellossa.

Napoli tehtaili pari viikkoa sitten kunnon teurastuksen, kun Juventus vieraili Stadio Diego Armando Maradonalla. Juve ei ole ainoa suurseura tällä sesongilla, joka on joutunut Napolista poistumaan jättitappio niskassaan ja Romakin voi periaatteessa olla tulilinjalla sunnuntaina, jos isännät aivan villiintyvät. Lapulle Partenopeita aasialaisella tasoituksella!

Näin teet tällä vedolla 60€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Napoli -1:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Napoli -1” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 60€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.