Mestarien liiga ke 21.02. klo 22:00

Napoli - Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Napoli dogina kriisiseurojen UCL-taistossa! Siivittääkö uusi päävalmentaja Partenopein voittoon?

Napoli ja Barcelona kohtaavat keskiviikkona Stadio Diego Armando Maradonalla Vesuviuksen kupeessa Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osassa! Kahden hukassa olevan suurseuran kohtaamiseksikin tätä paria voisi ilman muuta kutsua. Barcelona on luovinut Xavin alaisuudessa jo hieman pidempään synkillä vesillä, mutta Napoli vaihtoi ottelun alla valmentajaa, kun Walter Mazzarrin lyhyt pesti päättyi ja Francesco Calzona otti ohjakset.

*Tsekkaa tämän vihjeen lopusta, miten voit painaa betsin Napolin puolesta ilman riskiä tappiosta!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Italian ja Espanjan hallitsevat liigamestarit ovat tosiaan olleet pelillisesti pahan kerran hukassa tällä sesongilla. Napoli on Serie A:ssa yhdeksäntenä ja tätä menoa europelit jäävät kokonaan haaveeksi ensi kaudella. Barcelona on yhä teoreettisissa mestaruussaumoissa kiinni, mutta nähdyllä puolustuspelaamisella ei pitäisi olla mitään asiaa kannuille. Keskiviikon ykköskysymys on, että nähdäänkö kotijoukkueen osalta niin sanottu ”new manager bounce”?

FC Barcelona

@FCBarcelona
Different colors, same passion ✨
@sscnapoli


Kesällä muualle siirtyvä Piotr Zielinski sekä Diego Demme eivät ole Napolin UCL-ryhmässä keväällä, joten kaksikko on sivussa. Victor Osimhenin pitäisi olla noin tunnin kunnossa. Barçan sairastupa on sen sijaan hieman tyhjenemään päin, kun João Félix ja Sergi Roberto kuntoutuivat mukaan reissuun. Gavi, Marcos Alonso, Ferran Torres ja Alejandro Balde jatkavat lasaretissa.

Keskiviikolle maistuu peleihin Napolin suora voitto! Barcelona on tällä hetkellä Partenopeita ohuesti parempi porukka, mutta Napoli saa factor x:ää valmentajanvaihdoksesta. Kotiviheriöllä Napoli on vaikea voitettava ja Barcelonalla on yhä sen verran paljon akuutteja ongelmia puolustuspäässä, että näitä kotikertoimia ei sovi ohittaa!

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto 1X2 Napoli ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.