Coppa Italia ti 17.01. klo 22:00

Napoli - Cremonese

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Partenopei dominoi kakkosmiehistölläkin Coppa Italiassa! Onko valmentajaa vaihtaneella Cremonesella mitään saumaa?

Serie A:ta suvereeniin tyyliin johtava Napoli saa vieraakseen liigajumbo Cremonesen Coppa Italian neljännesvälierissä. Cremonesessa kävi sunnuntaina ovi, kun Massimiliano Alvini sai viimein kenkää murheellisen kauden avauspuolikkaan seurauksena. Davide Ballardinista tuli uusi Cremonese-käskyttäjä ja tiistaina on debyytti edessä kovassa paikassa.

Luciano Spalletti kierrättää napolilaismedian mukaan rajusti tiistain pelissä eli Giacomo Raspadorille, Diego Demmelle, Tanguy Ndombelelle ja muutamalle muulle penkkiä kuluttaneelle on minuutteja tiedossa. Sairastupa ammottaa tyhjyyttään. Cremoneselta on sivussa ykkösveskari Ionut Radu, veteraanitoppari Vlad Chiriches sekä Christian Acella.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Official SSC Napoli

@en_sscnapoli
🖌️ The deftest of brushstrokes from 𝓚𝓿𝓪𝓻𝓪𝓿𝓪𝓰𝓰𝓲𝓸 to make it 2-0

💙 #ForzaNapoliSempre


Aika näyttää, miten Cremonesen valmentajanvaihdos puree joukkueen otteisiin, mutta tähän mennessä joukkue on ollut ainakin aivan väärässä paikassa – Serie A:ssa ei ole onnistuttu voittamaan vielä ainuttakaan matsia ja omista on kaivettu palloa jo 32 kertaa. Vaikka uusi valmentaja saakin luultavasti suojatteihinsa hieman pontta, on tiistaina iso vuori kiivettävänä.

Cremonesellakin on vielä keväälle valtavan tärkeitä liigapelejä edessä, joten Coppa Italia on taatusti priossa kakkosena. Luultavasti Napoli on kuitenkin tiistaina se, joka kierrättää enemmän. Siitä huolimatta ero materiaalin laadussa on jäätävä ja Napolin pitäisi ottelu klaarata vaivatta. Otetaan lapulle Partenopeita -2:n aasialaisella tasoituksella.

Näin tienaat kierrätysvapaan ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Napoli -2:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Napoli -2” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.